Van itt olyan, akinek NINCS facebookja?!
Magamon kívül talán ha találkoztam még 1-2 olyan emberrel az évek során akinek nincs.
(Szörnyűnek tartom ezt a közösségi oldalhoz való függést...)
Kíváncsiságból tehát megkérdezem: akad itt esetleg talán véletlenül olyan emberi lény akinek úgy szint nincs? :O
20L
Nekem sincs, sőt a feleségem sincs fent a Facebook-on.
31/F és 30/N
Nekem sincs, és a páromnak sincs, sőt a szüleimnek sem. :)
25/L
Nekem sincs :D
Bár nem mindenki függőségből van ott, vannak akik egyszerűen kapcsolattartásra használják, mert máshogy nem tudnának beszélgetni a távoli ismerőseikkel, stb...
De az tény, hogy egyeseknél már kialakult egyfajta erős függőség, ami tényleg nem normális :D
Főleg a fiatal nemzedék, ahogy észrevettem...
De amúgy még sokan vannak akiknek nincs, itt a gyakorin jó párszor olvastam már ilyet például...
16/F
Magában a közösségi oldalak, az internet, a játékgépek, az alkohol, sőt, a fegyverek sem rosszak. Akkor van baj, ha az ember nem tudja kontrollálni magát, és vérfürdőt rendez a környezetében, naponta bevedeli a 2l vodkát, és napokig fel sem áll a gép elől, inkább összepisili magát.
Szerintem sokkal rosszabb, ha valaki egész életében ódzkodik ilyesfajta dolgoktól, mert nem tud megbízni saját magában, mintha mértékkel élne ezekkel szükség esetén.
A facebook sok mindenre használható, de persze mivel nem ismered igazán, ezért nem tapasztaltad meg, hogy milyen könnyebbséget jelent egy-egy épp időben érkező információ vagy éppen néhány jegyzet a tanuláshoz, amit az osztálytársak dobnak fel a csoportba.
Nekem sem volt sokáig, ismerőseim pedig most sincsenek túl sokan. Akit nem érdekelnek az emberek reality szinten, az sosem fog rácuppanni igazán, akit pedig igen, az nélküle is megtalálná a módját a tájékozódásnak...
utolsó: De, mivel körülöttem mindenki azt használja nagyjából tudom, meg tapasztaltam már a hátrányát is pl. hogy nem értesülök úgy hírekről, de én érdekes, meg tudtam oldani, hogy így is mindenkivel tudom tartani a kapcsolatot plusz viberen csoport akkor meg értesülés, hogy is mondjam... igen, megkönnyíti az emberek közötti információáramlást, de sokan csak kifogásként mondják azt, hogy hát muszáj a suli, munkahely, kapcsolatok miatt.. régen se volt, mégis megoldották az emberek.
Sőt, én se érzek belőle hátrányt.
De az milyen igaz, hogy az emberek mindent esztelenül használnak... nem tudják a mértéket.
Örülök, hogy van olyan nagyjából velem korabeli itt akinek szintén nincs:)
Azért a közép korosztályból jobban akad olyan ember, akinek nincs, de fiataloknál csodaszámba megy az://
Nekem van, mert muszáj..
Minden munkahelyi infót onnan kapok meg, és ott kommunikálunk egymásközt..
Több zárt csoprtunk van..
Bar rám gyakran rám kell szólni smsben hogy lépjek fel...elfelejtem
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!