Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek NINCS...

Van itt olyan, akinek NINCS facebookja?!

Figyelt kérdés

Magamon kívül talán ha találkoztam még 1-2 olyan emberrel az évek során akinek nincs.

(Szörnyűnek tartom ezt a közösségi oldalhoz való függést...)

Kíváncsiságból tehát megkérdezem: akad itt esetleg talán véletlenül olyan emberi lény akinek úgy szint nincs? :O

20L

2015. febr. 1. 21:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Igen van, nekem nincs.

21 f

2015. febr. 1. 21:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem sincs 14L
2015. febr. 1. 21:49
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, sőt a feleségem sincs fent a Facebook-on.

31/F és 30/N

2015. febr. 1. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, és a páromnak sincs, sőt a szüleimnek sem. :)

25/L

2015. febr. 1. 21:52
 5/21 anonim ***** válasza:

Nekem sincs :D

Bár nem mindenki függőségből van ott, vannak akik egyszerűen kapcsolattartásra használják, mert máshogy nem tudnának beszélgetni a távoli ismerőseikkel, stb...

De az tény, hogy egyeseknél már kialakult egyfajta erős függőség, ami tényleg nem normális :D

Főleg a fiatal nemzedék, ahogy észrevettem...

De amúgy még sokan vannak akiknek nincs, itt a gyakorin jó párszor olvastam már ilyet például...

16/F

2015. febr. 1. 21:52
 6/21 anonim ***** válasza:

Magában a közösségi oldalak, az internet, a játékgépek, az alkohol, sőt, a fegyverek sem rosszak. Akkor van baj, ha az ember nem tudja kontrollálni magát, és vérfürdőt rendez a környezetében, naponta bevedeli a 2l vodkát, és napokig fel sem áll a gép elől, inkább összepisili magát.

Szerintem sokkal rosszabb, ha valaki egész életében ódzkodik ilyesfajta dolgoktól, mert nem tud megbízni saját magában, mintha mértékkel élne ezekkel szükség esetén.

A facebook sok mindenre használható, de persze mivel nem ismered igazán, ezért nem tapasztaltad meg, hogy milyen könnyebbséget jelent egy-egy épp időben érkező információ vagy éppen néhány jegyzet a tanuláshoz, amit az osztálytársak dobnak fel a csoportba.

Nekem sem volt sokáig, ismerőseim pedig most sincsenek túl sokan. Akit nem érdekelnek az emberek reality szinten, az sosem fog rácuppanni igazán, akit pedig igen, az nélküle is megtalálná a módját a tájékozódásnak...

2015. febr. 1. 21:54
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem sincs. 40 N
2015. febr. 1. 22:02
 8/21 A kérdező kommentje:

utolsó: De, mivel körülöttem mindenki azt használja nagyjából tudom, meg tapasztaltam már a hátrányát is pl. hogy nem értesülök úgy hírekről, de én érdekes, meg tudtam oldani, hogy így is mindenkivel tudom tartani a kapcsolatot plusz viberen csoport akkor meg értesülés, hogy is mondjam... igen, megkönnyíti az emberek közötti információáramlást, de sokan csak kifogásként mondják azt, hogy hát muszáj a suli, munkahely, kapcsolatok miatt.. régen se volt, mégis megoldották az emberek.

Sőt, én se érzek belőle hátrányt.

De az milyen igaz, hogy az emberek mindent esztelenül használnak... nem tudják a mértéket.

2015. febr. 1. 22:03
 9/21 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy van olyan nagyjából velem korabeli itt akinek szintén nincs:)

Azért a közép korosztályból jobban akad olyan ember, akinek nincs, de fiataloknál csodaszámba megy az://

2015. febr. 1. 22:05
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem van, mert muszáj..

Minden munkahelyi infót onnan kapok meg, és ott kommunikálunk egymásközt..

Több zárt csoprtunk van..

Bar rám gyakran rám kell szólni smsben hogy lépjek fel...elfelejtem

27/n

2015. febr. 1. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!