Hogyan hihet valaki abban, hogy az álmai, tervei megvalósulnak?
"Hogyan hihet valaki abban, hogy az álmai, tervei megvalósulnak?"
Hogyan hihet abban valaki hogy nem valosulnak meg?
Persze a realitas talajan kell maradni, de az almok, tervek nelkul celtalan az elet, nincs ami elore viszi az embert.
Ketté kell választani a kérdést!
.
1.: Álmok megvalósulása. (Nem az alvás közbeni!)
Többnyire így kezdődnek: "de jó lenne, ha", "szeretném,ha".
Ezek nagy százaléka olyan kivánság, amikor az illető is tudja, megvalósulásuk esélye kicsi.
.
2.: Tervek.
"Azt akarom, hogy" kezdetűek.
Megvalósulásuk a tervező tudásától, igyekezetétől, kitartásától függenek.
Ha kemény munkával is, de elérhető célok megvalósulásának listája.
.
Az álmok, álmodozások tehát többségében nagy valószinüséggel megmaradnak, a tervek megvalósulása pedig a tervező kitartásától függ.
Változó az emberek mentalitása is.
Alapból van ahol inkább támogatják az ötleteid, álmaid, ez inkább a jó magyar szokás része hogy becsmérelni próbálom a másikat és azt hangoztatni hogy "úgysem sikerül".
Fordítva meg, a saját álmaimba ne szóljon bele senki, én tudom hogy mit akarok és tudok elérni, így nem érdekel hogy mások mit mondanak.
úgy,hogy nem érdekel mások véleménye a dolgaimról,vágyaimról,mert nincsen bennem megfelelési kényszer az irányukba.
benned meg igen magasan dolgozik ez,ezért adsz túlzottan mások,esetleg az adott témához hozzá nem értők véleményére és ezért tudnak téged befolyásolni,kételyt ébreszteni.
abban az esetben hallgatom meg a tapasztalatát a másiknak,ha az adott cselekvésben bizonyíthatóan jobb mint én.
egyzserű példákkal-
kinek a véleménye kompetens mondjuk bunyóban?
akinek volt 30 ökölvívó mérkőzése?
vagy aki látta az össze bruce lee filmet?
ki ért jobban a diétához?
a dagadt megmondóember szomszéd néni?
vagy a kocka hasú testépítő?
és lehetne sorolni,de szerintem érthető.
aki nem ért az adott dologhoz,annak mi a fenét érdekel téged a véleménye és miért tud befolyásolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!