Ha választanotok kellene egyet a kettő közül: teleportáció vagy időutazás, akkor melyik lenne az?
Teleportáció
Mert az utazás drága. Amúgy valóban szeretnék sok helyre eljutni, de félek a távoliakra sose lesz lehetőségem...
12-es: kivéve, ha a saját testedbe utazol vissza, ez esetben az időutazás csak saját életedben lehetséges, viszont nincsenek „jaj nehogy meglássam magam” problémák.
Én is a teleportációt választanám, és lehetőleg vihessek magammal dolgokat, embereket, amiket/akiket kiválasztok.
A sima érintkezéses verzió azért nem jó, mert a padlóval is érintkezem; na meg mitől függ, hogy a táskámat fogva az egész jön velem, vagy csak a füle?
Reggel hat helyett fél nyolckor kelhetnék, eljuthatnék oda, ahova egyébként kis eséllyel.
Ha felhelyezem magam az égbe jó magasra, hogy zuhanhassak egy kicsit, aztán pedig a földbeérkezés előtt átugrom az ágyamba, a lendületem megmarad és az összetörik alattam? Hmm ez esetben fejjel lefelé kéne érkeznem, hogy elsőre emelkedjek, majd a gravitáció egyenlítse önmagát.
Esetleg jelentkezhetnék űrkutatós projektbe, oda vinném el a hajót, ahová még ember nem tette a lábát. Sőt, az egész Földet is átrakhatnám, ha mondjuk most veszélyes helyen lenne váratlan meteorok, idegenek, Nap halála miatt. ^^
Kiskutya vagy Rozika lenyelt egy legókockát? Nem kell ide műtét, csak arrébb ugrom vele két métert, a játékot eredeti helyén hagyva.
Miután kiélvezném minden előnyöm, valószínűleg úgy elkényelmesednék, azon gondolkodnék, már nincs értelme az életemnek, miért én kaptam ezt a csapást... Legalábbis a filmekben így megy ez. :$
A másik jövő-lehetőség sem jó, minden ugrás kockázatos, lehet nem sikerül pontosan, például beleugrom az asztalba, az lesz a szívem helyén és ki is nyiffantam. Sőt, ha már így belegondoltam... A levegőben is vannak mindenféle anyagok, amiket tüdőnk kiszűr. Ha én odateleportálok, beleépülnek testembe, nem okoznának problémákat? A helyen, ahol az előbb voltam, egy pillanatig vákum lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!