Mi fixálja a tudatunkat térben és időben ebbe a pontba?
Azt tudjuk hogy kvantummechanikában az atomoknak nincs fix helyük, csak ha megfigyeljük őket, addig pedig térben és időben nincs meghatározott helyük.Na mármost, mi fixálja hogy én most nem mindenhol vagyok és nem minden időben?
Van valami ami ide fixál, a tudatunk teszi ? Ha igen, agykontollal módosítható ez a fixáció?
Anyám...
Komolyan, honnan szeditek ezt a sok állatságot?
És az ember kialakulása előtt nem volt Hold? És ha már szóba került, Föld sem? Akkor hol alakult ki az élet, ha emberek szükségesek ahhoz, hogy legyen Föld, amin kialakulhatnak?
Tudom, goddidit:)
Ez a "nincs ott mikor nem nézzük" szöveg annyira nyilvánvalóan marhaság, nem is értem, hogy hogy veheti bárki is komolyan.
Uram irgalmazz! Már megint hogy jön ide a kvantum mechanika????ű
A probléma fordított!!! Te tudatod itt és most van!!! Ámbátor az elméd tudata viszont mindenhol van csak itt és most nincs, Na ez itt a bibi. De ha kvantum mechanikán bszakodsz akkor soha nem is lesz :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!