Mi a véleményetek Stephen Hawkingról?
Első válaszoló, mielőtt végigolvasnám a többit:
Nincs túl értékelve.
Örülök, hogy azért Te is elismeően beszélsz róla..
Néhán dologban elfogult? Persze, mert személyes tapasztalat. Ő abban hisz. Hogy nekünk segítsen. Te is elfogult vagy néhány dologban, tudod miért...:)
Az, hogy tévedett néhány dologban? Persze, természetes. de Ő legalább gondolkozik..egyszer rájöttök, h a hülye ötleteket sem kell lehurrogni, abból születnek a jók..
Lehet nem fogalmaztam jól, meg most nincs is kedvem többet írni..nem érzem jól magam per pill.....
De tod, azt is tehette volna, hogy nem segít, nem gondolkodik nekünk akik hozzá képest "teljes életet" élünk, hanem ül magában és iszik...minden elismerésem az Övé!!! Remélem boldoggá teszi, amit tesz...de ha nem, akkor is a mi a többiek javára teszi!
Én hiszem, annyira bízom benne, hogy meg fog gyógyulni!!!
És tudom nem fog elszállni, hogy megint tud járni! Hanem immárom tiszta fejjel, amit nem köt le a betegsége folytatja munkásságát! Még nagyobb erővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!