Ha visszamehetnél az időben. (bővebben lent)?
Ha visszamehetnék az időben akkor 1985-be mennék vissza amikor 14 éves voltam. A következőket mondanám
- Tanulj!! (hozzátenném, hogy milyen szakmát tanuljon)
- tanulj nyelvet.
- Ne menj férjhez X.Y-hoz. Rossz döntés lesz.
Ha a jövőbeni énemmel most találkoznék, akkor megkérdezném, hogy mennyi idős, hogy még mindig ilyen jól tartja magát??
én visszamennék a gimnazista önmagamhoz, és szólnék neki, hogy ne hagyja, hogy eltérítsék a karrierálmától.
és hogy ne legyen szégyenlős a férfiakkal, koncentráljon rá, hogy a huszas éveiben találjon valakit, aki nagyon jól bánik vele, nagyon szereti. a seg.fejeket meg ejtse rögtön, búslakodás nélkül.
A hat éves kicsi énhez:
"Ne hagyd, hogy apukád lebeszéljen a sportról, mert nem elég kislányos... jót fog tenni, hidd el, hogy közösségben vagy és megtanulod megvédeni magad. A suliban nem azért szekálnak, mert utálnak, hanem mert törékeny vagy és könnyű célpont. A szüleid pedig nem miattad válnak el, és nem is a te dolgod hogy magadra vedd a sérelmeiket, a depressziótól a bűntudatig."
A jövőbenitől csak azt kérdezném, hogy megtette-e már azokat a dolgokat, amikről én álmodtam, és nagyon kiakadnék, ha azt mondaná, hogy nem. :)
24 leszek idén, lány.
Kicsi én valamikor 2000 tájt altalanosban. Megmondanám neki hogy mik fognak rávárni mit csináljon másképp kivel ne kezdjen mit csináljon merre menjen, tovább és hát azért egy lottó 5 ös számok valami jó kis összeggel lehet landolna ugy éretségi utáni tájékra.
Jövöbeli majdnem legöregebb énemmel pedig hogy azt kérném amit én a kicsivel átbeszéltem csak hát az elkövetkező intervallumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!