Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elítélnek mert...

Mit tegyek? Elítélnek mert cigány vagyok

Figyelt kérdés
Cigány vagyok és kismama. Azt mondják csak felcsináltattam magam, biztos nem a páromtól van stb. Pedig semmi sem igaz. Elegem van mindenből, egy barátnőm maradt mellettem de már ő sem keres napok óta és még a párommal is eltávolodtunk egymástól :( Mit tegyek? Már a költözésen is gondolkoztam de szerintem máshol sem lenne jobb
2015. jan. 26. 21:03
1 2
 11/13 matrixszokeveny válasza:

Ne tessék az ilyen nemű kritikával foglalkozni. Akit a nemzetiségbeli különbség zavar annak komoly poroblémai vannak az erkölcsével.

(Romlott emberek)

Embernek ember felett nincs joga ítélkezni, mert színtől, testalkattól stb. Függetlenül minden ember egyenlő. Aki szerint ez nem így van és többre tartja magát a másiknál az az alacsonyabb inteligenciájú és rá kell hagyni.

2015. jan. 28. 19:11
 12/13 matrixszokeveny válasza:
Ja es en magyar vagyok. Mielott valaki ezzel jonne., de nem tartom fair dolognak az eféle ítélkezést.
2015. jan. 28. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

Én csak azokat a cigányokat utálom, akik üvöltöznek a villamoson, hangosan hallgatják a zenét a mobilon, akik a 99-es buszon ki akarnak zsebelni, akik a nyóckerben árulják a lopott holmikat, akik nem dolgoznak, akik meg akarják verni apámat, mert apámnak volt elsőbbsége, de mégis kiengedte őket, akik teliszórják szotyival a busz ülését, akik késsel fenyegetőznek, ha zavaró viselkedésük miatt rájuk szólnál.

Azokkal a cigányokkal semmi bajom, akik elmennek dolgozni, kubikusnak, biztonsági őrnek, nyugodtan, disztingválva ülnek a villamoson, buszokon és nem kiabálnak, nem üvöltetik mobilról a saját zenéjüket, hanem fülessel hallgatják, hogy ne zavarjanak másokat, nem esznek a busz ülésére pakolva a szendvicseket. Akik nem kötnek beléd és 2 értelmes mondatnál többet is ki tudnak mondani. Őket becsülöm és kedvelem is.

A kérdés az, hogy melyikükből tapasztalunk többet?

Akik pedig védik őket, költözzenek egy 20 főből álló cigánycsalád mellé!

A kérdésre válaszolva, azért ítélnek el, mert ez a tapasztalat. Ha tudsz kulturáltan és disztingváltan viselkedni, akkor viszont a közeli ismerőseid látni fogják, hogy te nem az első kategóriába tartozol. Előbb-utóbb kiderül, ki az igazi barát és ki nem.

2015. jan. 29. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!