Akik Gimiben 98-99-ben végeztek?
Ti milyen zenéket halhattatok akkor??
Mik voltak az akkori nagy slágerek itthon, de nem feltétlenül magyar muzsikák, de az is lehet csak ami nagy cucc volt.Nem pont lírikus számra gondoltam.
Amik szóltak a disco-ban , a rádiók éjjel nappal játszották őket..
Előre is köszönöm
Illetve azt is írd le légyszives, hogy akkor az ezredforduló előtt hol voltak pesten a legmenőbb és legállatibb bulihelyek?
Köszi
Mivel 99-ben végeztünk, csak 14 évesek voltunk. Honnan tudnánk, hogy milyen volt az éjszakai élet. Akkoriban ha jól emléxem, 16 éves kortól engedtek be a Bank Dance Hall tinidisco bulijára, ami azt hiszem 16.00-22.00-ig tartott. Utána kezdődött a felnőtt party, de mi akkoriban (2002 körül nem maradhattunk tovább).
Amikről tudok, vagy emlékszem dizsik: Bank Dance Hall, E-Klub, Dokk, Újvár klub, B7, Home. Én ezekre emléxem akkoriból.
Zenék mik voltak? Ez egy ki*aszott jó zenei korszak volt, örülök, hogy akkor voltam tini! 99-ben még csak rádiót hallgattam, ott ezek szóltak (de lehet, h tévedek 1-2 évet):
Amik a legmenőbbek voltak:
Eiffel 65 - Blue
ATB: Till I come
Scooter - How much is the fish, No fate
Vengaboys - Up and Down, Boom boom boom boom
Five - Everybody get up, Until the time is through, Keep on movin'
Gigi D'agostino - The Riddle, Bla bla bla
Gitta - Never turning back, Tic toc
Aqua - Barbie Girl
Music Instructor - Get Freaky
Presioso - Tell me why
Backstreet Boys - I want it that way
Britney Spears - Baby one more time
Cher - Believe
Dj Bobo - Lies
Dj Jürgen - Higher and higher
Bob Marley - Sun is shining
A magyarok közül ezek voltak menők:
Splash - Tedd fel a kezed
Soho Party (utolsó számuk) - Az éjjel soha nem érhet véget
Ufo - Nyár van
Groovehouse - Hol vagy nagy szerelem
Desperado - Tanár úr
Skyland - Érezd a ritmust
Most ezek jutottak eszembe!
semmi baj :D
de köszönöm a zeneszámokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!