Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak az emberek...

Miért vannak az emberek megsértődve, ha egy kicsi üzletben nem tudnak nekik visszaadni húszezresből?

Figyelt kérdés

Komolyan, ma annyi retardált jött be az üzletbe, ahol dogozom...

Az egyik keres egy terméket, felsorolok neki vagy 10-et, hogy melyik azok, majd rámutat random 2 másikra, hogy "akkor ez a kettő az?".

A másik nem képes érthetően feltenni a kérdését, aztán távozik fél perc múlva duzzogva, hogy én nem segítettem neki...

A harmadik bejön, kér, majd közli, hogy akkor ő most ezt elviszi, és fél óra múlva hozza a pénzt... (nem, még sosem láttam itt az embert - törzsvendégnek odaadom így is esetenként)

De a legjobb... Jön hétfő reggel nyitás után fél órával, kér valamit durván 300-400 Ft-ért, és adja a húszezrest, és még én vagyok a köcsög, hogy nem tudok neki visszaadni. (mivel egyedül vagyok, nem tudom itt hagyni a boltot, hogy kimenjek felváltani, csak ha kiküldöm az embert és bezárom az üzletet, de persze az se jó)

És ami még nagyon ki tud borítani, amikor telefonálva jön be valaki, vagy bent csöng a telefonja, felveszi és itt dumál 10 percet.

Egyszerűen nem értem. Én sosem megyek be nagy pénzzel egy kicsi üzletbe, mert tudom, hogy gondot okoz nekik, előtte felváltom nagyobb üzletben. Vagy otthon vagy spar, cba stb.

És alapvető, hogy nem megyek be üzletbe, amíg telefonálok, bejezem kint, vagy ha bent cseng a telóm, kimegyek addig.

Mit gondoltok ezekről meg az ilyen emberekről? Vagy ha ti is csináltok ilyeneket, akkor mi vezérel titeket??

2015. jan. 26. 17:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%
Hidd el, nem ezeken a problémás vevőkön múlik a bevétel és nem tőlük függ a bezárás vagy a nyitva maradás. Az ilyen megkapja hó elején a segélyét- fizetését ,az automata kidobja neki a 20ast mert annyi esze nincs hogy mondjuk ne kerek 100ezret vegyen fel hanem 97ezret és a közeli kisboltot boldogítja vele hogy legyen a kv automatába aprója meg bkv jegyre pénze. Ismerem az ilyet mint a rosszpénzt. Második alkalommal már kapásból mondom ,hogy nincs váltóm még ha van is. Többet nem jön ,egy gonddal kevesebb. A normális vevőt megbecsülöm, mert az érték.
2015. jan. 26. 20:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sok pofátlanság itt a válaszok között. Miért ne vehetne valaki 200-300 forintért árut? Ugyanúgy kötelességük azt is kiszolgálni. És mi is 20 ezresbe kapjuk a fizetést, máshogy nem tudom elkölteni, muszáj fel is váltatni.

Én is dolgozok emberekkel, tényleg sok az értetlen retardált, akitől a falat kaparom.

De ez van, te szolgálod ki őket, neked tesznek szívességet ha vesznek.

És igen, ha választhat az ember 2 bolt közül, ahol hasonló a kínálat és az árak, oda megy ahol nem egy bunkó állat ül a kassza mögött.

Mert tényleg annyi ilyen van. A legnagyobb bevásárló központokban, plázákban is.

Köszönni nem tudnak, ha kérdezel valamit flegmák, lenézőek.. Komolyan ki ő nekem? Vannak direkt olyanok a boltban akiket azért alkalmaznak, hogy segítsen méretet keresni, vagy elpakolni ami nem lett jó a vevőre. És húzzák a szájukat, esetleg ki is beszélnek egymás között, amíg ott vagyok.

Na én ilyenkor kérem a panaszkönyvet.

Nem célom kirúgatni az embereket, de ha ilyen helyen dolgozik, akkor ne flegmázzon a vevőkkel.

Aki nem szereti az embereket, helyezkedjen el úgy, hogy ne találkozzon a fogyasztókkal.

2015. márc. 29. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!