Hogyan lehet szeretni Herby-t? (magyar YouTube-os)
6-os, 7-es, 8-as, 9-es:
Látom kapok tőletek rendesen. :D A 444 is lehozott róla egy videót, és én amikor azt néztem, még egyáltalán nem voltam képben a magyar YouTube-osokkal, ezért gondoltam, hogy végignézem, hátha megtudok valamit. Láttam egy csomó vele foglalkozó videót, láttam róla rövid bejátszásokat, úgyhogy gondoltam, hogy teljesebb képet kapjak, megnézem egy, maximum kettő videóját. Mindegyikben vetkőzött, ivott, és valami hü.yeségről beszélt.
Aztán mégis több ezer lájk van a videói alatt... Erre voltam kiváncsi. :D
Itt nem kötekedünk kérdező, nem akar téged senki bántani. Engem csak az bosszantott fel, hogy van itt pár álszent kamu tudás sznob, aki mindig tökéletes megfogalmazással, hibátlan nyelvtani formában mond katasztrófális nagy baromságot. Előre leírja, pl. hogy "majd meglátod" meg hogy " fáj az igazság?" közben a másik fél csak szörnyülködve néz, hogy ez mi a francról beszél?
Az meg már NEVETSÉGES, hogy valaki azt szavazza le, hogy Herby-nél van rosszabb. Attól meg kifejezetten hánynom kell (és szerintem mindenkinek, aki egy picit is próbál gondolkodni, és nem a maga igazát bizonygatni), hogy valaki azt támogatja, hogy olyan dolgot nézzünk, ami nem tetszik. Tessék csak, nézd meg a kommenteket és a százalék arányokat, teljesen normális dolgok lettek leszavazva...
Herby valóban nem egy szent, de sokan tévesen ítélik meg. Őt még 10 videóból sem lehet megítélni, mert 1 nap feltölt vagy 5-öt, és ezek nem mindig szólnak valamiről. Ezt az egészet saját magának csinálja.
Még mielőtt valaki elkezd érvelni valami nyakatekert őrülettel, nem vagyok 15 éves Herbyfan.
Ha valaki képes leszavazni azt, hogy Herby-nél vannak rosszabb dolgok, az érveljen már amellett, hogy miért ő a legrosszabb ördög ezen a vacak, manipulált, birka világban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!