Hogyan lehet szeretni Herby-t? (magyar YouTube-os)
Én csak annyit tudok róla, hogy azt mondja magáról, agorafóbiás, de több videójában is erre-arra mászkál.
Aki nézi ezt a butítást, meg is érdemli.
Én nem nézem, de azt tudom, hogy tényleg agorafóbiás. Azért videózik, mert így jobban el tudja viselni.
Egyébként ha annyira nem tetszik és tudod, hogy mit csinál, tisztában vagy vele, hogy neked nem jön be, akkor minek nézed?
Tudom, hogy sablon duma, de a kérdező több videót nézett már meg belőle.
Szerintem már egy videóból is le lehet szűrni, hogy tetszik-e az, amit abban látok. Ha nem, akkor többet nem keresek és kész. De ha már elsőre nem tetszett neki, akkor helyt áll az a dolog, hogy miért nézi?
Még írja is, hogy rossz nézni azt a testet, akkor x-elje ki és kész.
Attól, mert mások kirakják vagy a youtube kirakja az ajánlottak közé, még nem fogok rákattintani.
Azért a "Minek nézed?" sablon szöveg rengeteg esetben helytálló, jelen esetben is. Amíg nem a plakátokon, TV-ben, újságokban, rádiókban van hirdetve, hogy mindenki igyon, legyen alpári, Herby a mester, addig abszolút választható hogy valaki nézi e azt a "testet", vagy nem.
Herby-nél ezerszer rosszabb, megbotránkoztatóbb dolgok is vannak ezen a bolygón, kár hogy ezekkel senki nem foglalkozik, vagy észre sem veszi, hogy mennyire káros..
"Még írja is, hogy rossz nézni azt a testet, akkor x-elje ki és kész. ".
Ezt komolyan, ki szavazta le? Ki gondolja úgy, hogy ha valami nem tetszik neki, azt nézni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!