Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek találkozzak vele?

Szerintetek találkozzak vele?

Figyelt kérdés

Pár napja megismerkedtem a jatekstart.com/chat-en egy 24 éves sráccal. Azóta e-mailezünk, találkozni szeretne velem, én is vele, mert nagyon szimpatikus és nem zavar a korkülönbség, ami köztünk van. Azt szeretné, hogy a barátnője legyek. Szerintetek mit tegyek?

Komoly válaszokat várok. Előre is köszönöm.

L/14

2015. jan. 24. 17:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudom mit akar tőlem. Beszéltünk róla, úgyhogy nem értettem félre a szándékait.
2015. jan. 24. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
És szerinted hogy néz ki egy 24 éves srác, aki a játékstarton ismerkedik nála 10 évvel fiatalabb kislányokkal? Szerintem kezetrázni sem lenne gusztusod vele.
2015. jan. 24. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy kicsit tényleg gyanús, hogy a Játékstarton ismerkedtetek meg.. Ráadásul egy 24 éves felnőtt férfi jó esetben tudja, hogy hol vannak a határok.

Interneten ismerkedő veterán vagyok, ugyanakkor tudom, hogy mennyi veszély rejtőzik ebben az egészben. Sokan bújnak a képernyő mögé, sokan kreálnak maguknak hamis személyiséget, és sok történetnek rossz a vége.

Ám, az érme másik oldala: sok történet végződik jól is. Látszik, érett gondolkodású lány vagy, ezért akár éppen megtetszhettél egy 24 évesnek is. Ha belegondolok, 10 év, az én 21 évemhez egy 31 éves férfi már nem lenne annyira furcsa talán.

Mindenesetre, ne találkozz vele. Egyelőre. Ha fontos vagy neki, türelmes lesz. Lehet, hogy most úgy érzed, tudnád kezelni a helyzetet, de élőben teljesen más, amikor ott áll előtted.. Tapasztalatból mondom. Vigyázz magadra!

2015. jan. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!