Ti mit csinalnatok?
Szerintem a legrosszabb, amit tenni lehet, hogyha visszaszólsz nekik. Mivel egyik cigány ismerősöm (mellesleg jó barátom) szerint ők elég szervezettek, tehát könnyen lehet, hogy összeáll egy kisebb csapattal, és úgy kezdenek el szekálni.
Bár 14-15 éves korban ezt nem tartom túl valószínűnek, az ilyeneknek általában csak a szájuk nagy (és itt most nem csak a cigányokról van szó, hanem általánosságban a beszólogatós 14-15 évesekről).
Én továbbra is csak a sablon cselekvésmódot tudom ajánlani, hagyd figyelmen kívül! Engem is rengeteget szekáltak (nem cigányok), de én ilyenkor csak mosolyogtam vagy nevettem. Először hülyének néztek és keményebben próbálkoztak - elvették, elrejtették a cuccaimat, de aztán látták, hogy semmivel sem hozhatnak ki a sodromból, és azóta nem szekálnak.
Nem tudom, hogy a cigányoknál ez hogy megy, de nem vagyok rasszista, ezért szerintem ők se különbek.
17/L
Választhatsz
A, figyelmen kívül hagyod, elkerülöd: Ez esetben megunja, azt nyugtod lesz
B, összeszólalkozol vele, netán összeverekedtek: Ez esetben hívja a nagy családját az éjszaka rátok gyújtják a házatokat, vagy megkéselnek a sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!