Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért törvénytelen az erdőben...

Miért törvénytelen az erdőben pisilés, és az autóban szexelés?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom, hogy egy erdős területen rettegve kell kiszállni pisilni az autóból..mert nehogy arra járjon egy rendőr. Sőt nem lehet nyugodtan szeretkezni a kocsiban, mert bármikor bekopoghatnak. Nyilvánvaló ha valaki kimegy a belvárosból, lakóépületek nélküli erdős útra, akkor nem sérti ezekkel a tettekkel senkinek az erkölcseit, mert nincs ott senki...direkt azért megy az erdőbe, és nem a tesco parkolóban csinálja ezeket. Mégis ezekre az eldugott helyekre már odaszoktak a rendőrök, és már lassan az egész városban lehetetlen szeretkezni egy jót a saját autónkban, meg félve kell elintézni a szükségleteinket. Nyilván nem extrém élményre vágyás miatt csináljuk autóban, hanem a kényszer visz rá, de már alig tudunk együtt lenni emiatt. Most komolyan ti mit gondoltok erről? Nem kellene különbséget tenni a nyilvános hely, közterület között, és az kihalt erdő közt?
2015. jan. 23. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kérdezel, akkor nyilván törvényhelyet is meg tudsz adni, amire alapozod a kérdést.

Nos, akkor melyik törvény melyik cikkelye illik ide?

2015. jan. 23. 15:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen helyekre járnak a prostik. Azt tudom hogy ez az éjjeli erdei járat a drogosok ellen irányul. De az ilyen ártatlan párok is csapdába esnek emiatt. Azért az nem úgy működik hogy éjjel nyilvános wcbe megyünk, ott a hajléktalanok alszanak, meg amúgyis mocskos undorító fertőzésveszélyes. Éjjel pedig nincs nyitva semmi más ingyen igénybe vehető hely, kellemetlen is lenne óránként oda autózni meg vissza ha pisilni kell. Motelba járni meg nincs pénzünk, összeköltözni sincs. Épp ezért elég irónikus hogy a pénztelenség miatt csináljuk így, és akkor még pénzbüntetést is kapunk érte.
2015. jan. 23. 15:26
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Erdőben szexelés legfeljebb közszeméremsértés lehetne, de ahhoz köz is kell. Erdei úton viszont nincs helye gépjárműnek. Nem ezért büntettek?
2015. jan. 23. 15:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Kocsiban pont lehet.
2015. jan. 23. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Én azt sem értem, hogy miért kell verőfényes nappal lámpának lennie a biciklin?
2015. jan. 23. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Csak egy kérdés: te szeretnél mondjuk túrázás közben mások vizeletében, rosszabb esetben ürülékében gázolni? Gyanítom, nem. A törvény ezért született, hogy ne legyenek a turistautak, erdők telesz..rva.

Persze, nyilván, azért, mert rádjön a szükség, és egy senki által nem látogatott erdőben, vagy neadjisten egy erdei út mentén egy ember odavizel, attól még nem lesz olyan hű, de szennyezett semmi. Na, de ha minden második ember ezt tenné? Ezt akadályozza meg a törvény. Persze, most majd jön a kifogás, hogy de hát te csak egyetlen ember vagy. Igen, és ha sokan mások is így gondolkodnak? Vagy netán más elbírálás elé kéne, hogy essen, ha olyan fát hugyozol le, amit már mások is lehugyoztak?

Egyébként meg olyan igazán eldugott, erdei utakon én még egyszer sem találkoztam rendőrökkel. Legfeljebb a műút mentén.

A szex meg megint olyan dolog, hogy az két ember dolga, csinálják úgy, hogy más ne tudja látni.

Egyébként ha egy lakatlan, főbb utaktól messze levő helyre mész autóval éjszaka, nem valószínű, hogy rendőrbe botlasz.

Ha meg annyira nincs egyikőtöknek sem helye, vegyetek ki egy hotelszobát. El nem hiszem, hogy csak közterületen, autóban tudtok dugni.

2015. jan. 23. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért azt megnézem ha egy rendőr megb#sz mert valahol a semmi közepén az erdőbe pisálok. A városba is alig látok rendőrt, nemhogy erdőkbe.

A szex meg... valószínű az ilyenek 95% a nem azért szexelne ott, mert máshol nem tud, hanem mert akkor buli meg mittom én... Szóval erre még azt mondom, hogy oké, de a pisilés az vicc...

2015. jan. 23. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már,autó van de motelszobára nem telik.Mutogatod a segged jogos ha megbüntetnek.
2017. okt. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!