Miért törvénytelen az erdőben pisilés, és az autóban szexelés?
Ha kérdezel, akkor nyilván törvényhelyet is meg tudsz adni, amire alapozod a kérdést.
Nos, akkor melyik törvény melyik cikkelye illik ide?
Csak egy kérdés: te szeretnél mondjuk túrázás közben mások vizeletében, rosszabb esetben ürülékében gázolni? Gyanítom, nem. A törvény ezért született, hogy ne legyenek a turistautak, erdők telesz..rva.
Persze, nyilván, azért, mert rádjön a szükség, és egy senki által nem látogatott erdőben, vagy neadjisten egy erdei út mentén egy ember odavizel, attól még nem lesz olyan hű, de szennyezett semmi. Na, de ha minden második ember ezt tenné? Ezt akadályozza meg a törvény. Persze, most majd jön a kifogás, hogy de hát te csak egyetlen ember vagy. Igen, és ha sokan mások is így gondolkodnak? Vagy netán más elbírálás elé kéne, hogy essen, ha olyan fát hugyozol le, amit már mások is lehugyoztak?
Egyébként meg olyan igazán eldugott, erdei utakon én még egyszer sem találkoztam rendőrökkel. Legfeljebb a műút mentén.
A szex meg megint olyan dolog, hogy az két ember dolga, csinálják úgy, hogy más ne tudja látni.
Egyébként ha egy lakatlan, főbb utaktól messze levő helyre mész autóval éjszaka, nem valószínű, hogy rendőrbe botlasz.
Ha meg annyira nincs egyikőtöknek sem helye, vegyetek ki egy hotelszobát. El nem hiszem, hogy csak közterületen, autóban tudtok dugni.
Azért azt megnézem ha egy rendőr megb#sz mert valahol a semmi közepén az erdőbe pisálok. A városba is alig látok rendőrt, nemhogy erdőkbe.
A szex meg... valószínű az ilyenek 95% a nem azért szexelne ott, mert máshol nem tud, hanem mert akkor buli meg mittom én... Szóval erre még azt mondom, hogy oké, de a pisilés az vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!