Miért törvénytelen az erdőben pisilés, és az autóban
szexelés?
Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom, hogy egy erdős területen rettegve kell kiszállni pisilni az autóból..mert nehogy arra járjon egy rendőr. Sőt nem lehet nyugodtan szeretkezni a kocsiban, mert bármikor bekopoghatnak. Nyilvánvaló ha valaki kimegy a belvárosból, lakóépületek nélküli erdős útra, akkor nem sérti ezekkel a tettekkel senkinek az erkölcseit, mert nincs ott senki...direkt azért megy az erdőbe, és nem a tesco parkolóban csinálja ezeket. Mégis ezekre az eldugott helyekre már odaszoktak a rendőrök, és már lassan az egész városban lehetetlen szeretkezni egy jót a saját autónkban, meg félve kell elintézni a szükségleteinket. Nyilván nem extrém élményre vágyás miatt csináljuk autóban, hanem a kényszer visz rá, de már alig tudunk együtt lenni emiatt. Most komolyan ti mit gondoltok erről? Nem kellene különbséget tenni a nyilvános hely, közterület között, és az kihalt erdő közt?
Aztán jön egy túrázó csoport és beáll drukkolni, hogy legyen orgazmusod???
A pisilés viszont nem értem, miért nem szabad.
2015. jan. 23. 15:13
2/18 anonim válasza:
Tényleg törvénytelen? Többszörös elkövető vagyok!
2015. jan. 23. 15:14
3/18 A kérdező kommentje:
Este 10 után nem jönnek túrázó csoportok, jó esetben. És én végig éjszakáról beszéltem, akkor szoktunk csak menni, ezt kihagytam, azt hittem ez egyértelmű.
2015. jan. 23. 15:15
4/18 anonim válasza:
Én rengeteg éjszakai túrán voltam.
2015. jan. 23. 15:16
5/18 anonim válasza:
Miert annyira muszaj ezt erdoben vegezni? Vannak nyilvanos vizeldek, vannak motelek/hotelszobak.
2015. jan. 23. 15:16
6/18 anonim válasza:
A pisiléssel én sem értek egyet, mert be lehet menni a bozótosba úgy, hogy a turistaútról se lássanak be.
De a kocsiban szexelést jogosan törvénytelen, azzal egyet értek. Egy kocsival nem lehet úgy elbújni két bokor mögött, mint ha csak pisilne az ember. Az erdőbe mehetnek óvodás, iskoláscsoportok, családok kirándulni, lovasok mehetnek arra, akik épp terepet járnak, turistacsoportok, kutyát sétáltatók is arra tévedhetnek. Meg az emberek szeretik kidobni az erdőben a használt gumit, ami egyrészt nem lebomló hulladék, megtalálhatja egy kirándulócsoport/család, amiben kisgyerek is van és ugye a kisgyerekek szeretnek minden sz.rt felszedni a földről.
2015. jan. 23. 15:17
7/18 anonim válasza:
Ne olyan helyet válassz ahova a kocsis prostik járnak.
2015. jan. 23. 15:19
8/18 anonim válasza:
5: Pisiléshez. Azért amikor az ember egész napos gyalogtúrán van, akkor hova pisiljen?
2015. jan. 23. 15:20
9/18 anonim válasza:
A rendőrök komolyabb dolgokkal is foglalkozhatnának kukkolás helyett.Mert közben nőket erőszakolnak nyílt utcán és öregeket ütnek agyon 500 ft ért.Persze egy szeretkező pártól vagy fa tövébe hugyozótól kevésbé kell félniük.Szánalom!
És a biztos úr az erdőben bújkálva hová intézi el a folyó ügyét?Talán a gumicsizmájába?
2015. jan. 23. 15:21
10/18 anonim válasza:
#5: Azért megnézem, hol találsz az erdő közepén nyilvános wc-t, ahol pisilhetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!