Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megtalálni...

Hogyan lehetne megtalálni valakit, akinek nem tudom a nevét, telefonszámát, csak a kerületet, ahol lakik? Van erre valamilyen oldal a neten?

Figyelt kérdés

Annyit tudok, hogy Budapest melyik kerületében lakik. Egyik nap véletlen megláttam az egyik boltban, de már kifelé ment mire észrevettem, utána rohantam, kiértem és már sehol nem láttam.

Esetleg valamilyen oldal, ahová írhatnék, hátha olvassa... Nem tudom.

2015. jan. 21. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Esélytelen.
2015. jan. 21. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Valami írj azért róla, hogy hogyan néz ki, hol láttad, hátha olvassa, annyi ember van fent gykn.
2015. jan. 21. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A boltban kellett volna rákérdezned hogy szokott-e oda járni máskor is. De így utólag...
2015. jan. 21. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte lehetetlen sajnos a legtobb oldalon nagyon buta keresok vannak. En pl egy lanyt kerestem tudtam hol lakik a telepulest a keresztnevet az hogy mikor szuletett es meg sok kis butasagot de barhogy probaltam nem sikerult megtalalni csak nagy utana jaras reven. De igy amennyit leirtal csak nagy szerencsevel juthatsz el hozza ha csak addig nem talalkozol vele. Ki tudja ha sokat logsz abban a boltban lehet meginn belefutsz
2015. jan. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!