Mit tegyek, hogy leszálljon rólam ez a két ember?
Figyelt kérdés
Szóval ők valószínűleg szeretethiányosak, legalábbis úgy tűnik. Én nem az a típusú ember vagyok (mert sok ilyet ismerek), aki szívatja őket, ezt nem tartom egy erkölcsös dolognak. Ebből kifolyólag viszont ketten rámszálltak, mert én nem szidom őket, meg nem küldöm el őket melegebb éghajlatra. Az egyiknél még tűrhető a dolog, bár néha ő is idegesít. Amúgy introvertált ember vagyok, és hát idegesít mikor a gondolataimban elmélyülök, erre odamegy valaki és félbeszakít.
A másik viszont még durvább. Folyton rámír, ha esetleg nem válaszolok, hívogat, és olyan témákról kezd el beszélni, amik engem nem érdekelnek.
Mit tehetnék, hogy leszálljanak rólam? Szívatni nem akarom őket, viszont már nagyon idegesítenek néha!
2015. jan. 21. 15:32
1/1 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg neki kedvesen,hogy néha legyenek egymással és téged hadjanak elmélkedni :) Talán megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!