Tényleg már mindenkinek Iphone-ja van?
Instagramon ugye csak az írhat smileyt, aki valami apple készülékről ír.
Nos, a képek és kommentek nagy részénél ott virít a smiley.
Kérdés, hogy hogy tehetetik meg ma az emberek ezt?
Ezt a magyarokra értem. Hogy van a 14-17 évesnek is Iphonejuk? ennyire gazdag lenne a magyar átlag polgár?
ezt nem irigységből kérdezem, de gondolom, hogy ahol futja egy 200ezres telefonra, ott nem a küszöböt rágják hónap végén
tisztában vagyok vele, hogy ahogy jönnek be az újabb modellek, olcsóbbak lesznek a régebbi készülékek.
ez lenne a titok? hogy használtan vesznek?
de úgy se olyan olcsó, még mindig drágább mint egy átalg samsung
Nekem nincs, és nem is szeretnék, nem az ára miatt, egyszerűen nincs igényem rá.
Nekem legutóbb telefonvásárláskor az számított, hogy tudjon két sim kártyát kezelni egyszerre, szerettem volna okostelefont, de nem ragaszkodtam márkához, nem volt fontos, hogy tudjon magyarul, de legalább angol menüje legyen, ha szükség van rá, tudjon kezelni internetet (ez nekem kimerül az e-mail fiókomban meg az időjárás applikációban), meg persze az alap funkciók, amik egy telefonnál fontosak. Így rendeltem ebay-ről (újként) egy huawei telefont, postázással együtt kb. 30.000Ft-ért, majdnem 2 éve. Én maximálisan elégedett vagyok vele.
általános iskolában tanít egy barátnőm, és mondja, hogy az ötödikeseknél is csomó mindenkinél ott virít már.
nem tudom mi értelme ennek, még ha pénzesek is a szülők, akkor se kéne így elkapatni a gyereket, mert sose fogja meg tudni a pénz értékét, és hogy mennyit is kell dolgozni egy olyan telefonért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!