Kezdek nagyon megijedni. Mi lehet a bajom? ( lelki zűűr)
Szerintem állj le a gyógyszerekkel és próbáld meg valami más módszerrel kezelni a pánik rohamot. Olvass utána neten, vagy kérdezz meg valakit, aki ért az ilyenekhez és nem orvos. Mivel nyilvánvalóan már a gyógyszer sem használ, tök feleslegesen szeded be. És akkor már csak árt. Lehet amiatt vagy ennyire lehangolt.
Próbáld meg valahogy helyretenni ezeket a testi tüneteket és akkor utána már foglalkozhatsz a szimpla depresszióval.
Ha belemennél egy kicsit jobban a témába, megpróbálhatok neked segíteni privátban.
Monotonnak érzed az életed?( felkelsz, eszel, szenvedsz, alszol...és ezek ebben a sorrendben)Esetleg nem motivál semmi? sokat várnak tőled, akár te is magadtól?
Egy időben én is ezt éreztem :(
Ha még iskolás vagy, akkor csinálj valamit amit nem szoktál, tegyél valami jót az emberekkel. Segits idegeneknek. Keress a neten valami karitativ tevékenységet környezetedben. (ehez nem kell Istenben hinned..) Olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikből áradt a szeretet és a pozitiv gondolat és ez hatással volt rám. Nem lett belőlem egy önzetlen szamaritánus, nem lettem jó ember, de mégis valami jót éreztem :D
Nem kell időseket átkisérned az úton vagy bevásárolnod nekik...ez egy közhely.. azt majd elvégzi a kedves gyereke vagy unokája..
Elég ha kaját osztassz egy nagyvárosban, vagy csak segélycsomagokat raksz szét egy raktárban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!