Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leírnátok az életeteket tömören?

Leírnátok az életeteket tömören?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy miket értetek el eddig, hol tartattok, és mik a terveitek a jövőre tekintve. Kort is írjatok.

Azért érdekel ez, mert én 19 éves vagyok és úgy érzem hogy még semmit sem értem el...

Olyanra lennék kíváncsi pl. hogy van e saját házatok, kocsitok, párkapcsolatotok, merre voltatok nyaralni, iskolák, munka stb

köszi!

2015. jan. 17. 12:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Idén kezdtem az egyetemet, államilag támogatott helyen vagyok. Azt tanulom, ami érdekel, úgy érzem, jó helyet választottam. Szeretnék majd mesterre is menni. Ösztöndíjat szerintem sajnos nem fogok kapni, úgyhogy jövő félévre néznem kéne valami diákmelót. Amúgy nem annyira vagyok rászorulva, csak ég a pofám, hogy semmi saját keresetem. A szüleimmel lakom, nekem ez így megfelel, jó a kapcsolatunk, ők is örülnek, hogy nem távoli egyetemre mentem. Vezetni járok, nyárra már szeretnék jogsit, hogy mehessek kocsival ide-oda. Kocsit nem akarok sajátot egyenlőre, szeretek tömegközlekedni, olcsóbb is, gyorsabb is, és szerintem szórakoztatóbb is. Nyaralni sok felé voltam már. De igazából szerintem főleg nem a hely számít, hanem, hogy kikkel. Balatonon is lehet ugyanolyan jó, mint Görögországban, ha jó a társaság. Most ismerkedem egy fiúval, nekem tetszik, szerintem én is neki. Nem a szőke herceg fehér lovon, de jól érzem magam vele, és szerintem ez a legfontosabb. Nagyjából elégedett vagyok az életemmel. 18l
2015. jan. 18. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!