Leírnátok az életeteket tömören?
Kíváncsi vagyok hogy miket értetek el eddig, hol tartattok, és mik a terveitek a jövőre tekintve. Kort is írjatok.
Azért érdekel ez, mert én 19 éves vagyok és úgy érzem hogy még semmit sem értem el...
Olyanra lennék kíváncsi pl. hogy van e saját házatok, kocsitok, párkapcsolatotok, merre voltatok nyaralni, iskolák, munka stb
köszi!
19 évesen:
5ös érettségi
1 félév után otthagyott főiskola
szakmát kezdek szeptembertől
középfokú angol nyelvvizsga
van párom
munka nincs, de keresése folyamatban
autó,ház nyilván nincs, jogsit meg nem is szeretnék
24 éves, elvált, 2 éves kisfiú anyukája
Érettségi, okj kisgyermek gondozó és ápoló
1bmw.. Jó fizetés.. Célom hogy tovább képezzem magam, szeretném a cukrász szakmát kitanulni, mert mindig is imádtam alkotni :-)
24 éves
1 diploma
1 állás
1 nyelvvizsga
1 év külföld
0 pasi
0 autó
0 lakás
1 kollégiumi szoba
Elsősorban tanulok, mellette dolgozom. Decemberben lesz meg a második diplomám,májusban csinálom a felsőfokú nyelvvizsgát utána phd-zni szeretnék, illetve gyűjtögetem a pénzt egy szakmai fordítói képzésre.
Nincs saját ház, se lakás, se autó
Már második élettársi kapcsolatom lassan egy éve tart
Nyaralás:
Olaszország- Garda-tó, Lignano- tengepart
Németország- Mainz, Frankfurt am Main, München környéke
Franciaország- Straßburg
Ausztria- Graz
Magyarország- Mátra
Iskolák: érettségi
Munka: hostess, építőipar, babysitter
Nincsen anyukám, és apu se viselkedik úgy igazán, mintha az apám lenne, teljesen magamra vagyok utalva/páromra, ebből a szempontból viszont nagyon rossz, mert bár van párom, de szüleim majdnem hogy egyáltalán nincsenek, legalábbis apura nem számíthatok.
Célok:
-legyen egy otthonom
-jó munka
-gyerek
-hobbiamnak tudjak élni: salsa (tánc)
-szeretnék valahol déli országban élni valahol egy szigeten (ahol meleg van)
-szeretném az egyetemet elvégezni (DE-vegyész)
-szeretném a gyógymasszőr tanfolyamot elvégezni és egy saját szalont nyitni, aminek az egészség a központi témája
Amiket írtam, mind be vannak tervezve, és ha minden igaz úgy nagyjából 6-7 év alatt teljesülni is fog minden, amit leírtam, bár lehet picit másképp! :)
kitűnő tanulmány áltsuliban
4,3 felett gimiben minden évben(most vagyok végzős)
hobbiból "dolgozom" iskola mellett-ezzel annyit keresek,amin meg tudom venni a ruháimat,sminkemet,egyéb dolgokat,ezzel nem terhelem anyagilag anyát
német felsőfokú nyelvvizsga
lakásom,autóm nincs
Németország,Ausztria,Horvátország,Szerbia a látottak közül
NKE honvédtiszképző és hadtudományi karára szeretnék menni
ezeket végiggondolva nem olyan rossz,de sajnos most nagy a bukáslehetőség,érettségi és továbbtanulás szinten...azt hiszem,nem fognak felvenni,más szak pedig nem érdekel
állami támogatott képzésre kell mennem,anyagilag lehetetlen számomra egy fizetős
nem tudom,mi lesz ebből,bizonytalan a jövő
2 OKJ
1 diploma
4 év munkaviszony
0 pasi
1 lakás
0 kocsi
Ez így elég kevés leírva... Nem a legstabilabb családból jöttem, így a karrierre feküdtem rá, hogy meg tudjak állni a saját lábamon, mert sosem éreztem magam igazán biztonságban. Most sem érzem úgy, de már lassan elérem az eddig kitűzött céljaim, és most érzem azt, hogy szeretnék valami többet. A lakást nem én kerestem meg, hanem örököltem...
Tervezek külföldre költözni egy időre és utána mesterre menni vagy másoddiplomát végezni.
Ház nincs, a szüleimé van
kocsi nincs, szüleimét használom, de jogsim van
párkapcsolatom nincs, mert az ellentmond az elveimnek
nyaralni tavaly a Balatonon voltam, de voltam már Görögországban
végzős gimnazista vagyok, 4 hónap az érettségiig, de van 1 nyelvvizsgám, hamarosan lesz mégegy
voltam már diákmunkázni
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!