Hogyan kezdjem el szervezni a nyaralásunkat, ha még sosem csináltam ilyet?
Balatonra szeretnénk lemenni nyáron 10 napra, és valami kiadó házat keresek, ahova a nyuszinkat is magunkkal vihetjük (persze ketreccel, nem szabadon). Déli parton Lelle, Boglár inkább.
Találok szépeket, jókat, elég sokat, de nem tudom, mi alapján döntsek, hogy csináljam. Kezdjek el sorban árajánlatot kérni tőlük? Hogyan működik ez?
1. Számold meg hányan vagytok.
2. Döntsd el, kik maradnak otthon.
3. Elsőből vond ki a másodikat, így megkapod hányan mentek.
4. Ha magadat is számoltad az elején, lép a következő ponthoz, ha nem, a hármashoz adj egyet!
5. Dönts el, akarsz-e főzni 10 nap alatt, ha igen a 3-as pontból vonj le egyet, és maradj otthon. Ha nem, akkor lépj a hatos ponthoz.
6. Dönts el akarsz e hűtött pezsgőt a reggelihez, ha igen az 5 csillagos szállodák közül válogass. Ha nem, tovább.
7. Dönts el, akarsz e nem CSAK a tóban fürödni, buborékoló vízben rossz idő esetén. Ha igen a 4 csillagos szállodák közül válogass.
8. Nem akarsz főzni? Maradnak a 3*-os szállodák.
9. Panazió, magánszállás? JANUÁR VAN! Ilyne helyekre akkor menj, ha már tudod milyen idő lesz, mert esős időben összezárva másokkal nem túl vicces.
Leginkább a saját igényeitek valamint a költségkeret alapján dönts.
Mi nem tudjuk megmondani, hogy nektek kell-e szauna.
Nekem pl ez egyáltalán nem szempont, mert utálom, de neked meg lehet kardinális kérdés.
Árajánlatot külön kérni sem kell, ott van, hogy mennyibe kerül/fő/éj, és ez mit tartalmaz. Beszorzod és kész.
Ha találtál szépet és jót, akkor tessék belőle választani, nem lehet más tanácsot adni :)
Nem kell nekünk sok, csak egy szoba fürdőszobával, persze megvan az elképzelés, hogy mennyit tudunk rá maximum kifizetni, de most ahogy elkezdtem nézegetni őket, mindegyikben akad valami buktató..
Ezért kértem a tanácsot, mert pl találtam nemrég egy szállást, ami nagyon jónak tűnt, jó áron, és csak a felháborodott kommentekből derült ki, hogy nincs a zuhany+wc a szobákon kívül van.
Ezt amúgy a szállás.hu oldalon találtam, de sok más oldalon pl kommentek meg értékelések sincsenek, csak a hirdetés...
Ez tényleg attól függ, mik az igényeitek. Mi több, mint 10 éve járunk. Eleinte csak pici sátorral, később nagyobbal, majd lakókocsi, végül mobilházba.
Utóbbi 9-10000Ft/éj. (Bár eddig tesómékkal közösen mentünk, így csak 5000-re jött ki kettőnknek) :) És a mobilházban van zuhanyzó, wc, konyha. Közvetlenül a kemping mellett van a strand, ahova ingyenes az átjárás, és ugye éttermek, büfék is vannak. Egyik kedvenc helyünkön pl 1200 a menü.
Én nem cserélném el semmilyen apartmanra, panzióra
Igaz, ez az északi part :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!