Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A falusi öregasszonyok miért...

A falusi öregasszonyok miért foglalkoznak mindig mással?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok 65 kg, széles a csípőm, a combjaim kicsit vastagok ezen kívül felül vékony vagyok. Az öregasszonyok állandóan beszólogatnak, hogy milyen erős vagyok, bezzeg az ő unokájuk milyen vékony. Múltkor is megállított egy, hogy elmondja, hogy "hű milyen erős vagy, mindjárt utoléred a papádat." A papám 120 kg. Hogy mernek ilyet mondani, hogy úgy nézek ki? A másik meg hogy munkaügyi tanfolyamra járok mivel nem találtam munkát, állandóan kérdezgetik, hogy minek tanulom én azt, ha nem tudok vele elhelyezkedni. Ha nem csinálnék semmit akkor meg azért pofáznának. Miért nem tudnak magukkal foglalkozni?

2015. jan. 11. 21:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok mivel széles a csípőm. :D Én nem értem félre őket, ez akkor sem dícséret. Kíváncsi vagyok te mit szólnál, ha azt mondanák neked, hogy 65 kg-osan úgy nézel ki mintha 120 lennél...
2015. jan. 12. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia, ha valóban öregek, akkor átéltek egy háborút, és volt egy időszak, amikor éheztek. Az én nagymamám is adott még egy merőkanállal a gyerekeinek, miután azt mondták, hogy elég. Sokszor még édesanyám is megtisztel azzal, hogy hozzájárul a túlélésemhez azzal, hogy még többet ad enni, bár erre nincs szükség. Lehet, hogy tudat alatt még mindig az éhezés van bennük, és azért dicsérnek, hogy rajtad van elég hús, te biztos nem éhezel.
2015. jan. 12. 20:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Jó akkor legyen dicséret, hogy te 120 kg-os kismalac. :D
2015. jan. 13. 18:55
 14/16 Silurus ***** válasza:
Serintem az hogy erős vagy, akkor sem rosszindulatú megjegyzés, attól függetlenül hogy lány vagy. Majd ha azt mondják hogy "Né mán aztat a vágásérett disznaját".
2015. jan. 14. 06:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg igen is sértésnek szánják, megkeseredett vén k.rvák. Nálunk is van ilyen mindig azt hajtogatja bezzeg az ő unokája olyan gyönyörű hogy new yorkba ment ki (persze csak szentesre ment csak ezt hazudta) És mindenki mást meg ledisznózik és ahelyett hogy megd.glene a fogát csináltatja meg egy lakodalomra. Háború ide vagy oda aki bunkó az bunkó.
2015. jan. 18. 08:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Sértésnek hát. Van a falunkban egy 13 éves lány, mondjuk ő tényleg nagydarab, neki is folyton beszólogatnak.
2015. jan. 18. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!