Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Holnapután műtenek, nagyon...

Holnapután műtenek, nagyon félek. Hogy nyugodhatnék meg?

Figyelt kérdés
Holnap fekszem be a kórházba.
2015. jan. 11. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te szegèny..ez nem hangzik jól. Gondolj arra, hogy mire felkelsz túlleszel rajta , ès nem lesz semmi baj majd meglátod! Ha sajnos kell, akkor kell. Szorìtok neked !
2015. jan. 11. 21:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok általában ideges eredetű, most nyilván ideges vagyok, de nem attól vannak a panaszaim.
2015. jan. 11. 21:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 65 %-os, te bizonyára egészségügyi dolgozó vagy, köszönöm a válaszodat.
2015. jan. 11. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért azt megkérdezném, hogy miért lett a teljesen korrekt válaszom lepontozva?! Csak leírtam, hogy miért szükséges egy ilyen műtét mielőtt valaki itt elkezdene műhibázni, meg bepánikoltatni a kérdezőt a szörnyülködésével, alatta pedig azt is közöltem, hogy mivel lehet enyhíteni a szorongást...
2015. jan. 11. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:

"Kedves 65 %-os, te bizonyára egészségügyi dolgozó vagy, köszönöm a válaszodat."

Nincs mit. Az előbbi kommentem sem neked szólt. Nem kell félni, nem lesz semmi baj, és ha tényleg laparoszkópia lesz, akkor nagy heg sem lesz utána. Nőgyógyászaton műtenek ugye?

2015. jan. 11. 21:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen. Jól gondolod.
2015. jan. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!