Holnapután műtenek, nagyon félek. Hogy nyugodhatnék meg?
Figyelt kérdés
Holnap fekszem be a kórházba.2015. jan. 11. 20:36
11/16 anonim válasza:
Te szegèny..ez nem hangzik jól. Gondolj arra, hogy mire felkelsz túlleszel rajta , ès nem lesz semmi baj majd meglátod! Ha sajnos kell, akkor kell. Szorìtok neked !
12/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok általában ideges eredetű, most nyilván ideges vagyok, de nem attól vannak a panaszaim.
2015. jan. 11. 21:11
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 65 %-os, te bizonyára egészségügyi dolgozó vagy, köszönöm a válaszodat.
2015. jan. 11. 21:19
14/16 anonim válasza:
Azért azt megkérdezném, hogy miért lett a teljesen korrekt válaszom lepontozva?! Csak leírtam, hogy miért szükséges egy ilyen műtét mielőtt valaki itt elkezdene műhibázni, meg bepánikoltatni a kérdezőt a szörnyülködésével, alatta pedig azt is közöltem, hogy mivel lehet enyhíteni a szorongást...
15/16 anonim válasza:
"Kedves 65 %-os, te bizonyára egészségügyi dolgozó vagy, köszönöm a válaszodat."
Nincs mit. Az előbbi kommentem sem neked szólt. Nem kell félni, nem lesz semmi baj, és ha tényleg laparoszkópia lesz, akkor nagy heg sem lesz utána. Nőgyógyászaton műtenek ugye?
16/16 A kérdező kommentje:
Igen. Jól gondolod.
2015. jan. 11. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!