11/27 A kérdező kommentje:
66%-os neked még a válaszod is hibás volt (hacsak nem egy másik 66%-os az #1. válaszoló).
2015. jan. 9. 16:10
12/27 A kérdező kommentje:
Egyébként meg az, hogy egy név nem tetszik neked, nem biztos, hogy érdekli a kérdezőt. Sok olyan kérdés van, hogy "... szép név?" "melyik név tetszik jobban: ...", ez nem ilyen kérdés volt.
2015. jan. 9. 16:13
13/27 anonim válasza:
Miért ne írhatnám le, ha már egyszer megválaszolták? Nem offoltom feleslegesen, hiszen már kaptál választ, innentől már tök mindegy mit írok ide...
14/27 anonim válasza:
Persze, hogy adható. Manapság mi nem, mikor egyre több Raúl, Vitália meg Rikárdó járkál az utcákon?
15/27 A kérdező kommentje:
Végül is akkor nyugodtan írd le. #4-nek köszönöm a választ, mivel meg lett válaszolva a kérdés, én lezártnak tekintem a dolgot, a többiek nyugodtan írjanak véleményt/vitatkozzanak tovább a témán, ha úgy tartja kedvük.
2015. jan. 9. 16:25
16/27 A kérdező kommentje:
Egyébként én is úgy tudom, hogy bármilyen külföldi név adható magyar leírással, de nem tudom, hogy ez a név honnan származik.
2015. jan. 9. 16:30
17/27 anonim válasza:
Miért akarod szegény ember életét akarattal elrontani?
19/27 anonim válasza:
Nekem mondjuk ez a név tetszik, de azt nem tudom, hogy adható-e.
20/27 anonim válasza:
Ne magadra gondolj hanem a gyerekre hogy milyen ciki lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!