A Marshall/Marsall nevet Magyarországon is lehet gyereknek adni?
Figyelt kérdés
csak 2. névnek gondoltam, és csak kb 10 év múlva :D légyszi ne szóljatok be :D2013. máj. 12. 20:26
2/18 anonim válasza:
Google a barátod! Használd bátran.
"Magyarországon anyakönyvezhető férfi nevek"
De amig ilyen alapvető dolgoknak nem tudsz önállóan, segítség nélkül utána járni, addig ne is szaporodj! Van elég IQ-fighter így is...
3/18 anonim válasza:
"családfa" topic.... pont idevág.
4/18 anonim válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
azért ide tettem fel, mert egy másik neves kérdés is ebben a kategóriában volt, és csak rámentem, hogy új kérdés :)
Menzás IQ teszt szerint 130, de neked úgy is hiába mondom ;)
ja és a szövegértés is jól megy látom.
4. köszönöm szépen :)))
2013. máj. 12. 20:37
6/18 anonim válasza:
Marsal: Ezt a nevet lehet anyakönyveztetni.
A te két leírt neved nem szerepel, így kérvényezni kell.
7/18 A kérdező kommentje:
Marsal is jó :D
2013. máj. 12. 20:39
8/18 anonim válasza:
A névnél arra is gondolni kell hogy csúfolni fogják!A marsalt pedig fogják nagyobb korban!Kovács Marsal gyere ki a táblához!Bemutatkozás: Marsal vagyok!Én csak főhadnagy!
9/18 A kérdező kommentje:
szövegértés emberek!!! 2. név!! el sem kell árulnia, ha nem akarja -.- édes istenem
2013. máj. 12. 21:19
10/18 anonim válasza:
Mivel már a Marsal létezik az nytud.hu szerint, nem hiszem, hogy két l-lel vagy sh-val engedélyeznék.
Sh-val szinte biztos nem, mert a magyar helyesíráshoz kell idomulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!