A ti családi vagy ismerősi körötökben van, aki meztelenül alszik? Miért jó ez?
szeretek hozzáérni a barátnőmhöz bárhol amikor megfelelő az alkalom :) és úgy alszunk, hogy amennyire tudunk egymáshoz hozzásimulunk :) jó érzés érezni a bőrét a bőrömön :)
ha egyedül alszom akkor rövid nadrág és néha póló is van rajtam
Egyébként, nem féltek, hogy így egyszer úgymond "megun" a párotok, ha mindig így alszotok mellette?
Úgy értem, hogy megszokja a meztelen testetek látványát, bármennyire is jó hozzá bújni. És ha megszokja, akkor már gondok lesznek...
15: Ezért biztosan nem fog megunni.
Ha megun, akkor ugyanúgy megun akármennyi ruha van rajtad :)
#15:
nem félek ettől nem csak a testiség miatt vagyunk együtt...én már megszoktam, hogy egy nagyon szexi lánnyal alszom együtt :P igaz sajnos 1 héten max 4x alszunk együtt, de azok az éjszakák :P szeretem simogatni és puszilgatni...főleg amikor alszik, mert akkor arra kel :) én is szívesebben kelnék ilyenre minthogy visít az ébresztő :D
nem hiszem, hogy megunom a testének látványát, mert nagyon szép :) és nem hiszem, hogy ő megun, mondjuk ő nem lát általában, mert hátulról karolom át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!