Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha már most öregnek érzem...

Ha már most öregnek érzem magam mi lesz később?

Figyelt kérdés
Idén 23 éves leszek és már vagy 5 éve azt érzem, hogy megöregedtem. Irigylem a gyerekeket és a 12-15 éves korosztályt. Mi van velem? Egy lány.

2015. jan. 6. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem 16-17 évesek is lemagáznak és csókolomot is köszönnek mellé(tudom hány évesek, kicsi a falu). Nekem jól esik, végre egy kis tiszteletteljesség.
2015. jan. 6. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyerekek bakker, ne ezen akadj már ki :D
2015. jan. 6. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Az életkor semmi több, csak egy szám. Minden a gondolkodástól függ. Láttam olyan 97 évest is, hogy el sem hinnéd.

A gondtalan gyerekeket meg mindenki irigyli... de ha elég bölcs az ember, felnőttként is lehet maradéktalanul boldog. Akkor már csakis mi vagyunk felelősek azért, ahogyan érezzük magunkat.

2015. jan. 7. 06:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a magázódást, de tudod mi a király abban, hogy egyre idősebb leszel? Te mondhatod meg, hogy kivel akarsz tegeződni :)
2015. jan. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!