Mit gondoltok erről az ajándékról?
Figyelt kérdés
Barátommal 11hónapja vagyünm együtt es ugy gondoltam,hogy szülinapján meglepem egy Samsung Galaxy Tab 4 7.0 készülékkel. (Ár:50ezer)
17/L
2015. jan. 5. 21:49
1/9 anonim válasza:
Te tudod, de szerintem tizenéves korban, mama-papa pénzén egy egy éve sem tartó kapcsolatban ilyen drága ajándékot venni őrültség. De lehet csak én vagyok eltévedve.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez rohadt sok pénz, ilyen nagy ajándékokat akkor szoktak egymásnak adni, mikor már 4 meg 5 éve vannak együtt.
3/9 anonim válasza:
Ohh bárcsak nekem is ilyen aranyos barátnőm lenne. :D De mivel nincs ne, hogy már ilyen drága dolgot vegyél neki. :D
4/9 anonim válasza:
Ha vágyik rá és te megengedheted anyagilag, akkor miért ne?
5/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veletek,viszont tudom,hogy ő ennek nagyon,de tényleg nagyon örülne ezért is gondoltam rá,hogy meglepem vele(bár nem mondom,hogy nem fordult meg a fejembe,hogyha netán szakítanánk akkor jól kidobtam 50ezret)De minden esetre úgy érzem,hogy mi vagyunk egymásnak a nagy "Ő" (lehet kicsit korai kijelentés)
Anyagilag szerencsére nincsen gondom,de azért nekem is van egy határ.
2015. jan. 5. 22:17
6/9 anonim válasza:
Hát gondold végig, de szerintem - ha tényleg nagyon fontos vagy neki - valami személyessel sokkal nagyobb örömet tudsz okozni. Mert érted, biztos vágyik rá, de ezt elvben akár meg is tudná venni. De valami személyeset, amivel a szeretetedet fejezed ki, azt nem. És mellesleg nem is kerül annyiba. :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy AMG mercedesnek jobban örülne, az többet ér. Ha egy fiatal srác ilyen értékű ajándékokat vár el egy 17 éves lánytól( ezt abból mertem következtetni, hogy azt mondtad, hogy "nagyon örülne neki"), az vagy azt jelenti, hogy eddig kinyalták a valagát, vagy pedig azt, hogy éppen megfej téged.
8/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy vágyik rá, de szerintem egy normális pasit, főleg ilyen körülmények közt iszonyúan zavarba hoz egy ekkora ajándék. Engem nőként is zavarna, egyszerűen túlzásnak érzem. Házastársak közt vagy élettársi kapcsolatban már esetleg elmenne, tizenéves "gyerekekként" meg nevetséges az egész.
9/9 anonim válasza:
Van benne valami, hogy ilyen értékű ajándékot vagy kőgazdagok adnak csak, vagy tartós kapcsolatban élők, netán házasok.
Ha visszaemlékszem, ennyi idősen pólót, cd-t meg ilyesmiket adtunk, szóval pár ezer Ft értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!