Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok ilyen történeteket irni?

Tudnátok ilyen történeteket irni?

Figyelt kérdés
Fiatalkori élmények, amikor végleg csalódtatok az emberiségben?
2015. jan. 3. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Emberben lehet csalodni, de vegleg...?

Az emberiseg pedig jo es rossz emberekbol all, ahogy azt Pataki Attilatol-akit korbevesznek-is tudhatjuk. Tortenetek pedig tomenytelen mennyisegben adodnak meg a te eletedben is, DE soha ne feledd, mindig a jo embereket keresd, es mindig tudj megbocsatani!

2015. jan. 3. 22:48
 2/2 Manó9919 ***** válasza:
Nem mondanám csalódásnak... inkáb felnyílt a szemem. Elkezdtem nézzni természet tudomanyi filmet 3s láttam hogy az emberwk miket ki nem írtanak a természet szépségeit. De aztán rájöttem hogy jól teszi csak vissza kell magát fogni... kifejtem: Az álatok is ugyan ugy ölik egymást mint mi emberek a természet pusztít minket olyan módon hogy nem tudunk ellene védekezni és ez a környezet szenyezés előtt volt+ lehet a mókus is építene Hidrogén bombát csak túl hülye hozzá (hülye példa)
2015. jan. 4. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!