Szerintetek ciki, ha valaki rappel?
Sziasztok!
Egy 17 éves srác vagyok, és szívesen hívom magam rappernek.
Megy is szépen meg minden, csak egyetlen problémám van az egésszel.
A családom semmit nem tud az egészről.
Eleinte nem tartottam fontosnak hogy az orrukra kössem, de most úgy érzem itt az ideje meg tudniuk.
NEM TUDOM MIÉRT, DE CIKINEK TARTOM ELŐTTÜK HOGY ELMONDJAM NEKIK.
Eddig mindig akkor gyakoroltam ha senki nem volt itthon, viszont az már kezd kevés lenni.
Igazából én se értem miért érzem gáznak, de akkor is.
A szövegeim elég depisek,t attól félek mit szólnak majd ha meg tudják mit érzek. Mármint van bennük szó öngyilkosságról is.
Szerintetek hogy tálaljam nekik? Hogyan kéne elmondanom?
:)
17/F
A stílusom nem éppen cod. magyart meg alig hallgatok.
Em, 2pac, Hopsin, big... őket hallgatom.
Volt már fellépésem, nem tartom cikinek amit csinálok. Lesz.rom mások véleményét.
Csak a családomé számít. és nem azért félek elmondani nekik mert sz.r lennék. hanem mert nem akarom hogy rosszul érezzék magukat emiatt
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha rappelsz. Ha meg amúgy is jó kapcsolatod van a családoddal, akkor szerintem csak menj oda hozzájuk és mond el, hogy mit csinálsz. Meg gondolom amúgy is jól ismernek téged, és ha eddig sem mutattál öngyilkosságra való hajlamokat, akkor ettől sem fogják azt hinni, hogy az akarsz lenni. Szóval csak tálald ezt fel előttük szépen, akár meg is mondhatod, hogy mért nem mondtad ezt el előttük, és akkor még kevésbé fognak rosszat gondolni.
Remélem ezt sikerült elég jól elmagyaráznom és tudtam valamiben segíteni. :)
A kötekedősnek: A zenéimmel kapcsolatban szarom le mások véményét...
Igen, vannak fent videóim, de azok már elég régiek és a mostaniakhoz képest zeneileg gyengék is. Életem első 2 megírt száma :)
Most a #Hot16Challengemet szeretném felvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!