Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rossz az, ami természete...

Miért rossz az, ami természetellenes?

Figyelt kérdés

Hát, nem tudtam, milyen kategória legyen, ide tettem, mert egy homoszexualitásról szóló kérdés ihlette, és ott emberekről van szó, de AKÁRMIVEL KAPCSOLATBAN VÁLASZOLHATTOK. Nem a homoszexualitásról kérdezem a véleményeteket, és NEM AZT KÉRDEZEM, HOGY TERMÉSZETELLENES-E. Tegyük fel, hogy az. Azt kérdezem, hogy ha valami természetellenes, az miért baj? Ilyen jellegű kérdéseknél ugyanis ezt a választ sokat lehet látni, és aztán emberek azon vitatkoznak, hogy a homoszexualitás természetellenes-e avagy nem.

Na most az én kérdésem nem az, hogy a homoszexualitást elfogadjátok-e, hanem hogy nem teljesen totálisan tök mindegy, hogy valami természetes-e vagy nem?

2014. dec. 30. 22:22
1 2
 11/15 Magyarmanó ***** válasza:
Szerintem nem tudhatjuk, h természetes e vagy sem, aki azt mondja, h nem az általában azzal jön, h az állatoknál nincs jelen homoszexualitás viszont ez nem igaz, a pingvineknél sok esetben előfordul pl., hogy a hím a nőstény után egy másik nősténnyel is párosul tehát nem tudhatjuk, h természetes e vagy sem , de semmiképpen sem elítélendő és nem rossz dolog. Aki elítéli őket igazából unatkozik vagy a saját maga kárát vagy rossz életét próbálja úgy elnyomni, h egy bizonyos csoportot megpróbál megalázni, h nekik még nála is rosszabb legyen. Egyébként szerintem el kéne jutnunk odáig, h elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, nem pedig ujjal mutogatni rá, mivel erről jó eséllyel nem tehet. Habár szerintem a külső környezet is tehet róla, h valakinek hetero vagy homoszexuális vágyai vannak e, legalábbis a biszexéget szerintem biztosan elérheti egy társaság vagy közeg külső befolyása szerintem.
2014. dec. 31. 00:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, bár nem éppen a kérdésre válaszolt.
2014. dec. 31. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy demokráciában mindegy,mert nagy az egyėn szabadsága és te magad döntheted el,mi számít neked természetesnek és mi az ami nem,kivéve,ami törvénnyel van szabályozva.Ezért van,aki számára,ha már ezt a példát hoztad,a homoszexualitás természetes dolog,van akinek a világnézetébe nem fér bele,ezért valóban nincs értelme ennek az osztályozásnak.
2014. dec. 31. 18:23
 14/15 Magyarmanó ***** válasza:
Kérdező, igazság szerint nem értettem mit is szerettél volna megtudni ezért próbáltam minél több dologra választ adó dolgot írni.
2014. dec. 31. 22:40
 15/15 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy a homoszexualitás egy példa volt. és minden más is. Nem az érdekel, ki szerint természetes és miért, hanem hogy ha bebizonyosodna, hogy természetellenes, akkor mi van? Miért baj az, ha valami természetellenes? Minek vitatkoznak ezen a szón emberek? Szerintem kb. semmit nem jelent, csak dobálóznak vele, mert olyan komolynak hangzik. (Persze jelent valamit, csak nem hiszem, hogy mindenki, aki használja, magától is ismerné.)
2015. jan. 1. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!