Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik az adományokat kapják,...

Akik az adományokat kapják, miért nem védekeznek?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a fókusz pluszban a nehéz helyzetű családokról szó. Aki beteg gyereket nevel, azt én is sajnálom. De akinek 5-6 gyereke van, és majdnem rájuk omlik a ház nem értem: minek szülte meg a 4.-et??? Nyilván a kicsiket sajnálom de az ilyen szülőket tényleg nem értem. Ma már nem az a világ van, hogy nem lehet védekezni...

És nem egy ilyen családról volt szó, nem tudom láttátok e műsort.

Csak az én fejemben fordul meg ez a kérdés?

2014. dec. 28. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ahogy írták, tényleg sokaknál van egyfajta megélhetési gyerekcsinálás, több gyerek, több segély alapon.

Meg általában ezek annyira buta, tanulatlan és primitív emberek, hogy bele sem gondolnak a következményekbe, egyszerűen buták hogy felfogják.

2014. dec. 28. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy ha belegondoltok, hogy ezek a gyerekek felnőtt korukban többségükben ugyanolyan buta és tanulatlan lesz, mint a szüleik, és ők is 5-6 gyereket fognak majd csinálni...
2014. dec. 28. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:

mert retardáltak, a többi ember segítségére adományára várnak.

ahhoz , hogy 5-6 gyerek jóllakjon, oda tudjanak rá figyelni, hogy tanuljanak, ne kallódjanak el, biztosított családi háttér kéne

hát nincs meg náluk, a szülők a buták

havi 2500 egy olcsóbb fog.gátló

napi szinten kevesebb mint 100 forint. ennyit meg kéne érnie annak, hogy ha nem akarnak gyereket, mert nem tudják eltartani, akkor ne legyen.

de ha kevesebbet vannak együtt, akkor tényleg van 800ért 12 db óvszer..

nincs annyira ökör ára, kb 10-20 perc munka naponta. ha elosztjuk a minimál óra bérrel

de én is ismerek ilyen családot, ahol büszkék rá, hogy megszakítással "védekeznek"

igaz napról napra élnek, ha becsúszna a gyerek, és oda lenne az anya jövedelme, akkor nézhetnék magukat..

felelőtlenség.

2014. dec. 29. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:

ja és nekünk is volt, hogy nem volt pénzünk kiváltani a gyógyszert az egyik hónapban. megoldottuk máshogy, de nem kockáztattunk, hiszen, ha 2500at nem tudtunk akkor kifizetni, akkor a gyereket sem

nem kell ész nélkül baszni.. ennyit tudok mondani

de van aki csak ehhez ért, a gondolkodás nem az ő műfaja

ott vannak a meghunyászkodó nők, akik hagynak mindent, és a kanos idióta férfik, akik lelépnek ha baj van.

ha ezt a kettőt összeeresztjük, meg is van az eredmény

SZERENCSÉRE nem mindenki ilyen, nem akarok általánosítani

2014. dec. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!