Fiúk, milyen esetekben szoktatok sírni, milyen dolgok miatt?
Soha és semmiért.
A sírás szégyen, lányoknak való, akik nem ezt gondolják azok iszonyatosan puhány kisfiúk, nem férfiak.
Még én sem vagyok 18, ezért gondoltam rám is vonatkozik a kérdés, de én már inkább férfi vagyok.
Amikor 2perc kapcsolat után elhagy a lány :( 7/F
Na jó, ha elvesztek fogadáson 2 asiimovot :(
A családom elvesztette részeg apuka által a házat (vitte a bank), az exem másfél hónapon keresztül csalt és még utána is gyötört, 3 hónapra kéntelen voltam mankóval járni mindenhova egy baleset miatt és elvesztettem néhány jó barátomat is, hála a sok depizésemnek. Nagyvonalakban ezen okok miatt, egyszer rendesen bekönnyeztem.
Ha valaki szerint ezért nem vagyok férfi, akkor várom személyes véleményét négyszemközt a thai box edzésem után Újpesten...
mivel érzékeny piciny lelkecském van, ezért bármin tudok sírni :D szeretem! :)
22f
semmi szégyen nincs abban, hogy az embernek vannak érzései.
Bár én legutóbb 2 éve sírtam, mikor nagyapám meghalt, de sokkal később jött elő.
azelőtt meg 2008 év elején, sokat, mikor a volt párom elhagyott a kislányunnkal.
azelőtt meg kb 14 évesen, mikor a kutyánkat megmérgezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!