Elítélitek az öngyilkosokat?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 21:18
11/39 anonim válasza:
10. Válaszoló
Sajátomat miért nincs jogom, az én életem azt csinálok vele amit akarok.
12/39 anonim válasza:
Ítélkezni sincs joga az egyik embernek a másik felett.
Az, hogy lehülyézek valakit valamiért, az más
13/39 A kérdező kommentje:
mondjuk, ha egyedul kell leélnie az életét?
2014. dec. 22. 21:45
14/39 anonim válasza:
Is-is. Mivel már a legjobb barátnőm is 3-szor próbálkozott vele... Nagyon fáj a körülöttük lévő embereknek, akik szeretik és ezt nem fogják fel. Nagyon nehéz őket lebeszélni róla... Ha nincs senkije, semmije sajnálom azt az embert és nem tudom elítélni, de ez gyávaság, menekülés a bonyodalmak elől, a fájdalom elől...
15/39 anonim válasza:
Ítélkezés helyett segíteni kell, amíg lehet. Leginkább szakember bevonásával.
16/39 anonim válasza:
Ha krízis van: [link]
Aztán szakember személyesen!
17/39 anonim válasza:
Miért kell egyedül leélnie az életét? Remete valami prérin?
Mindenki, még a világ legrondább embere is talál társat, ha akar. Vagy ha nem ilyen rébuszokban beszélnél akkor talán könnyebb lenne valami okosat írni.
18/39 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy találna.tars meg csalad nelkul szerintem eleg unalmas, sot fajdalmas az élet.foleg, hogy korulottem zajlik az elet, szuletnek babak, eljegyzések.probálok orulni,de szinte fizikailag fáj.
2014. dec. 22. 22:01
19/39 anonim válasza:
Én,nem ítélkeztem (már ha rám gondoltál)sajnos a családjával volt a gond nem mentek el pszichológushoz, volt amikor átmentem hozzá és megvigasztaltam, volt amikor sms-n írtam rá,hogy mi van. Nagyon fájt,hogy ilyen közel álló ember akarja megölni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!