Bogi214 kérdése:
Szép vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Kerek arc,Göndör haj,Kék szem,pici orr,közepes fül és szály,dagi test,formás fenék,nagy mell,vékony láb és kéz.A kritikát jól bírom írjatok nyugodtan!:-)2014. dec. 22. 20:46
11/12 anonim válasza:
linkelj magadról egy képet priviben, mert ezt én így nem tudom elképzelni. amúgy szerintem szép vagy, mit kell itt aggódni :D
12/12 A kérdező kommentje:
Válszolók!Azóta nagyon sokat fogytam.A vádlim amúgy is izmos.A combom is sokkal vékonyabb.A mellem se hájmell mert ahogy fogytam ugyan akkora maradt.Szóval nem hájmell.A tokám is eltünt szóval így már az arcom elosztása sokkal jobb.A szemöldököm is kiszedtem és így még jobb lett.Várom a további válaszokat.☺
2015. márc. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!