Te vagy a lexebb.. (Bírnád az összehasonlítást élőben?)
2014. dec. 22. 20:50
2/12 anonim válasza:
Micsoda baromság ez, ostoba kérdés, hogy a negatív kritika is meglegyen.
A szépség relatív, kinek ez teszik, kinek az, még a világ legszebb nőire sem mondja azt százból száz pasi, hogy neki tetszik.
2014. dec. 22. 20:50
3/12 anonim válasza:
az ember szerintem így nem tudja eldönteni :D mindenki mást képzel maga elé ilyenkor mert mindenkinek más az elképzelése vagy ízlése :D pl. akinek a nagy orr jön be az egy átlagos méretet is tekinthet kicsinek ami lehet hogy már másnak nagy :D lehet hogy ez így értelmetlen volt de megpróbáltam kifejteni azt ami lezajlott a fejemben mikor a tulajdonságaidat olvastam :D 15/L
2014. dec. 22. 20:52
4/12 anonim válasza:
Ebből tudja a fene, bár a dagiság nekem nem tetszik. Küldj képet. Nem élek vissza vele, a legrohadtabb kínok között dögöljek meg, ha igen.
26F
2014. dec. 22. 20:53
5/12 anonim válasza:
Szögletes arc barna fél japán asszimetrikus szem kicsi száj nagyobb orr barna vállig érő haj....na te eltudsz képzelni? Vagy linkelj képet vagy ne tegyél fel olyan kérdéseket amire nem lehet válaszolni
2014. dec. 22. 21:05
6/12 anonim válasza:
Bogi csúnya vagy fiam!
2014. dec. 22. 21:06
7/12 anonim válasza:
lehet, hogy véletlenül írtad el a "szály" szót? :D Na itt egy kritika, helyesírásnak hívják. :)
2014. dec. 22. 21:09
8/12 anonim válasza:
Nem, szerintem teljesen aránytalan vagy.
Szerintem egy lány arca ne legyen kerek, a teste legyen vékony, ha lufi vagy kisebb melle van az jó, de a "hájmell" nem. A lábai pedig legyenek kicsit izmosak.
A göndör haj sem jön be, csak ha göndörített.
Az hülyeség, hogy mindenkinek más a szép. Akkor nem lenne se férfi se női ideáll.
2014. dec. 22. 21:12
9/12 viktorvarga válasza:
dagi test és vékony láb:) szúrnálak:)
2014. dec. 22. 23:13
10/12 anonim válasza:
"szály"?!
Bogi, jól nézel ki. Ha jobban kinéznél, ki is esnél...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!