Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megörültem szenvedek mit...

Megörültem szenvedek mit tegyek hogy enyhüljön?

Figyelt kérdés

Nem akarok ember lenni mindenki utál, már gyerek koromtól kezdve állat akartam lenni pontosabban oroszlán és ez még mindig nem változik, nagyon szerettem az oroszlánkirályt ami csak erősitette ezt az érzést és sokkal rosszabb lett már mást is éreztem az állatok iránt. Gondoltam arra hogy öngyilkos leszek hátha oroszlán ként születek újjá, de ha nem még az is jobb lenne mint hogy tovább éljek tovább ember ként.Ti nem tuthatjátok milyen érzés az mikor borzalmas életed van és csak azt akarod hogy más legyen.

Depressziós vagyok szenveek minden miatt főleg a fentiek miatt mit tegyek ogy enyhüljön a fájdalom.

#depresszió #szenvedés #enyhülés #állat akarok lenni
2014. dec. 22. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olvass az oroszlánokról, nézz róluk filmet! Sok érdekeset lehet róluk találni, nekem is a kedvenceim. Ha már eleget tudsz, könnyebben álmodsz oroszlánokról. Az álmok irányítására van egy bonyolult, teljes nyugalmat igénylő mód, ha ezt megtanulod, nem csak az oroszlánokhoz, hanem a lelki kiegyensúlyozottsághoz is közelebb kerülsz. Dolgozz rendesen, és egyszer talán eljuthatsz Afrikába a vad oroszlánokhoz.
2014. dec. 24. 00:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Kösz

De én nem nézni szetetném őket, hanem megfogni érezni az erőt az energiát a szeretet, mondom hogy nem lehet igazán leirní. És ezért irnak olyanokat amik nem segítenek.

2014. dec. 24. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!