Csak én vagyok ennyire élettelen?
Mármint "nolife", így értem.
Büdös életbe nem volt párkapcsolatom, egyáltalán, semmi közöm nem volt még nőhöz, annyit kivéve, hogy van anyám, meg testvérem. Semmi esélyét nem látom annak, hogy lesz valakim bármikor is, hiszen egy be_s_zari, önbizalomhiányos 18 éves, kölyökfejű fiú vagyok, aki tetszik pár szebb lánynak is, de annyira egy béna, hogy a lehetőségekkel akkor sem él, ha 100%-ra biztos. Most is üzent egy 16 éves lány, hogy nagyon tetszem neki, de arra sem vagyok képes, hogy Fb-n bejelöljem, amiért senki mást nem hibáztatok, csak magamat, ezért nem is panaszkodom senkinek, ezek szimplán a gondolataim magamról, hogy milyen vagyok.
Pénzem sosem volt elég, most kaptam egy keveset, ami nem lett volna elég arra, hogy kondizzak, ezért felraktam mixre, nyertem is, aztán elmentem bulizni, meg vettem ezt-azt, ezért el is költöttem, maradt egy kevés, azt nemrég felraktam ismét, nyertem is 27000-et, abból elköltöttem táplálékkiegészítőre 6000-et, meg elhülyéskedtem 4000-et, meg elbuktam mixen 12000-et. Most van 5000Ft-om, és megígértem haveromnak, hogy kifizetem a belépőjét a másik haverunk szalagavatós bulijára, meg az utazását.. Hát ebből a 2 jegy, meg az utazás kijön, aztán ott fogunk ülni. Holnap felrakom mindet, ha nyerek elmegyek, ha nem nem, ezt eldöntöttem.
Majd most jön a duma, hogy mit szórom el a pénzem, meg miért nem becsülöm meg, meg van akinek ennyi sincs. Sajnálom akinek ennyi sincs, együttérzek, már átgondoltam a helyzetüket, beleéltem magam, többet nem tudok tenni értük, és nem rinyálok, hogy nincs pénzem, ezek csak a gondolataim, ahogyan az "életemet" látom. Dolgozni nincs lehetőség. Tehát pénz meg nők terén se szerencsém, se semmim nincs.
Tanulni nem szeretek, utálok, unalmas, felesleges dolgokat tanulunk 1-2 tantárgyon kívül. Nem is nagyon van szükségem tanulásra, 4-es nekem megfelel, főiskolára ezzel is felvesznek.
A "barátaim" olyanok, ha kell valami, akkor legjobb haverok vagyunk, de, ha nem, akkor nem igazán vagyok szükséges a számukra. Például most, hogy haveromnak semmi pénze nincs, ezért kifizetném a belépőjét, meg az utazást, most jó vagyok, de a múltkori tartozását is csak a nyugdíjunkkor kapom meg, ez az összeg pedig már majdnem 10000Ft..
Nem csak ilyen téren vagyok szerencsétlen. A családunk is csonka, félárva vagyok, egy olyan férfi volt az apám, aki ritkajó ember volt, ezért is sajnálom, hogy nem élhetett tovább, magamat nem sajnálom, csak őt, azt, hogy egy ilyen jó emberrel kevesebb van ezen a sz_:r világon, és, hogy nem élhet, pedig akart..
Költözni fogunk, ami még jobban elszigetel majd a szociális élettől, ezért ezek a dolgok jobbak nem lesznek, amiket fentebb bővebben kifejtettem, körülbelül annyi a jövőkép, amit eltudok képzelni, hogy főiskolára járok, anyámmal és tesómmal egy lakásban élek, gépezek, tanulok, párkapcsolat nuku, csak vegetálok, stagnálok, semmi céllal, csak az idő múlásától várok valamit. De amúgy mindig ezt csinálom, mikor rosszabbra fordul valami, akkor kiírok egy szomorú hangvételű kérdést, kifejtem a problémákat, és nem történik semmi, páran együttéreznek, páran leordítanak, hogy mit nem csinálok jól, meg, hogy legyek már "férfi", meg a saját sorsom kovácsa vagyok.
Amúgy én most tényleg őszinte vagyok. Én komolyan mondom nektek, egy teljesen jószándékú, empatikus, normális, megértő, intelligens, lélekben gazdag ember próbálok lenni, ami nagyjából sikerül is, de másoknak a keményebb külsőt mutatom, a magabiztosabb, magával törődő srácot, akinek úgy tűnik, hogy elvan magának, nincs szüksége másra/másokra. Pedig annyira szeretnék megölelni egy olyan lányt, aki iránt érzek valamit, és ő ezt viszonozza, vagy nem azon rágódni, hogy mennyi pénzem van, meg, hogyan csináljak többet. Tényleg, őszintén, jó ember vagyok, erre folyton szívok, régen hittem Istenben, templomba jártam, de ma már KÉTLEM, hogy létezik. Valami magasabbrendű lények biztosan vannak, de, hogy ennek a világnak mi értelme a sok rosszal, hogy a jó emberek hullanak el, a rosszak élnek hevesen, elfogadhatatlan, sajnos ez is folyton depresszív érzésekkel tölt el, nem tudom már mi van velem, egyszerűen, mintha valami rossz játék lenne az életem, amiből nem lehet cheat kódokkal jót létrehozni, csak a Sz0paás megy végig.. Mégegyszer, nem sajnáltatom magam, ne sajnáljon senki, más még lehet ezt az "életet" is irigyelné, őt sajnálom.
Már egyszerűen nevetséges, hogy ilyen életem van. :D
A te problémád pofon egyszerű.
Egyszerűen félsz a vissza utasítástól.
Mondjuk beszélsz egy lánnyal mert 'fel akarod szedni' őt.
Tételezzük fel hogy vissza utasít.
És akkor mi van ?
Mi a probléma ?
Azt mondja nem kellesz neki, mit okoz ez benned ?
Semmit.
Mész a következőhöz aztán egy másikhoz majd egy harmadikhoz. Aztán majd az 58-adik lesz a csajod.
Addig meg gyakorolj.
Vagy gondolod hogy te vagy az egyetlen ember a földön akinek az égvilágon semmit sem kell tennie mert minden elsőre sikerül ?
Amíg megtanultál járni naponta 40-szer elestél csak akkor még nem voltál olyan töketlen mint most, különben most is kúszva közlekednél az utcán.
Nem értem hogy miért félted magad ennyire.
Legszivesebben berángatnálak egy bevásárlóközpontba és oda löknélek minden egyes csajhoz és addig nem jöhetnél el amíg mindent be nem vetettél hogy megszerezd a csaj telefonszámát.
Lehet hogy eleinte be lennél szarva de a 37-edik alkalom után már magadtól szaladnál a következőhöz.
Így lehet barátnőt szerezni, nem úgy hogy töketlenkedsz a gép előtt.
Előttem lévő megfogta a lényeget a nők terén, a visszautasítástól rettegsz. Megalázónak érzed, azt gondolod vége lesz a világnak. Helyre kell tenni magad és utána nyitni mások felé. Ha a bőrödben jól érzed magad, akkor sokkal nyíltabb leszel, könnyebben megy az ismerkedés. Az ilyen kis ótvar beszólások leperegnek rólad, ahogy az elutasítások is.
Nagyon sokat számít a kisugárzás: egyből látszik, ha félénk vagy, konkrétan félsz, nincs önbizalmad, befelé fordulsz, stb. Ehhez nem kell nőnek lenni, mindenkit taszít, mert egyszerűen nem jó ilyen emberrel egy légtérben lenni. Hiába hiszed, hogy te magabiztosságot mutatsz, a mozdulataid, döntéseid, mimikád, testtartásod mindent elárul.
A lányok is ugyanolyanok, mint te, ugyanúgy akarnak pasit, ugyanúgy akarnak szerelmet, nemi kapcsolatot, ugyanúgy akarnak ismerkedni, barátkozni, stb.
Az mondjuk problémás, hogy nincsenek céljaid, de ha így nyíltan ki is mondod, akkor nem tudom mit vársz válasznak, mikor teljesen egyértelmű a helyzet.
így csajozik az, aki egy lovat is megdugna ha női ruha lenne rajta. Valakinek viszont nem mindegy, hogy az adott személy, akivel együtt van milyen.
így csajozik az aki veszi a bátorságot hogy megszólítson egy lányt
de amikor hasonlót írok mindig jön valami tehetetlen irigy nyomorék mint te aki csak arra képes hogy lehúzza a százalékokat
ha olyan fiúk lennének többségében mint én akkor nem lennének itt olyan irományok hogy évek óta egyedül vannak fiúk-lányok, hanem mindenkinek lenne párja és a lánynak nem arra kéne várnia hogy ő szedjen fel egy fiút mert az olyan tehetetlen mint te
mellesleg olyan barátnőim voltak/vannak akikre te csak a cerkádat vered otthon
#15 És most büszke vagy magadra, hogy noname oldalon, noname embernek osztod az észt, úgy, hogy nem látsz bele a másik életébe?
Amúgy meg messziről jött ember azt mond amit akar.
Szerintem igaza van Robinak.. Mellesleg, ha van egy ember aki noszogat és ott áll melletted, akkor sokkal könnyebb a dolgod, így volt az is, mikor csak úgy odamentem a lányhoz, és nem, nem sikerült, de nem is éreztem rosszul magam.
De amúgy nem hiszem, hogy az megoldana mindent, ha most összejönnék egy lánnyal. :)
16-osnak üzenem hogy de bele látok a másik életébe
és nem vagyok messziről jött ember hanem közelről jött ember vagyok és pesten lakom és ha te is akkor nyugodtan találkozhatunk akár a kérdezővel együtt és akkor megmutatom miről van szó, bemegyünk egy plázába rá mutatsz 10 lányra én meg oda megyek hozzájuk
én vállalom a felelősséget azért amit mondok és teszek hogy az úgy is van, és ha kell be is bizonyítom
mellesleg nekem kint van a nevem amellett amit írok nem úgy mint neked
a kérdezőnek mondom hogy megváltozna az egész életed egy olyan lánytól akivel szeretitek egymást
ha van kiért tenned az olyan erőket mozgósít benned amiről most még nem tudsz, egyszerre minden értelmet nyer az életedben
azt mondom mindenképpen hívd el azt a lányt, nem feltétlenül interneten keresztül de valahogy tudasd vele hogy számítasz a megjelenésére
de soha ne korlátozd magad egy lányra mert nem biztos hogy pont ő lesz a barátnőd, lehet hogy lesz a buliban egy másik lány és vele fog összejönni a dolog
és fontos hogy ne csüggedj ha nem jön össze egy lány, legyél boldog és menj tovább, hamar bele botlasz egy másikba
a haverom laza srác volt (sajnos fiatalon meghalt) oda ment az uszodában minden csajhoz és azt mondta nekik egymás után hogy legyél a barátnőm, a csajt persze nem érdekelte mert volt pasija, erre a haverom: nem baj hagyd ott én jobb vagyok -és csak vigyorgott
és ezt megcsinálta az összes csajjal aki ott volt és az sem érdekelte hogy a többi hallja mert olyan közel voltak
na most ez eredményesség szempontjából csapnivaló taktika de azért azt ki lehet érezni a dologból hogy nem volt egy beszari gyerek
nem mondom hogy ilyennek kell lenni, de igenis férfinek kell lenned a talpadon hogy az életedben meg tudd valósítani azokat a dolgokat amiket szeretnél
Szívesen találkoznék veled, de sajnos nagyon messze vagy, gondolom te is olvastad a PUA-t, én is elkeseredettségemben, elég sokat, és onnan tudom ezt. :)
Nem volt egy beszari a srác igen, ilyeneket én is megtudnék csinálni(egy kis ital segítségével), ha van olyan társaság, akik miatt felszabadult vagyok, csak sajnos az én haverjaim még nálam is töketlenebbek, persze olyat nem, hogy legyél a barátnőm, de azért egy két hülyeségre rávehető lennék..
ELHÍVATOM a lányt szilveszteri bulira haveromon keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!