Miért történik ez?
Mióta középsulis lettem egyre többet érzem hogy kinevetnek. Olyan iskolába járok ahova rengeteg gyönyörű lány jár, van hogy ezért is híres suli. Mindenkivel jóban vagyok az osztályból.. 2 éve van egy legjobb barátnőm.
Ezzel nincs is baj csak a többi ember.. olyan mintha rajtam nevetnének néha, és bámulnak. Nincs tökéletes alakom, kézi miatt kicsit nagyobb lettem izmok miatt mert amúgyse voltam vékony.. ma például mikor bementem tesire akkor a 11.-es fiúk rám néztek és összebeszéltek, de szerintem ez nem az a "nézd de jó csaj" duma volt, aztán kivittem két cipőt a tesi teremből és akkor is ugyan ez történt.. nagyon kellemetlen volt, egyszer haverom is beszólt hogy nagyobb a karom mint az övé meg célzásokat is tett mert összebalhéztunk. Csúnyának is érzem magam mert tökéletes mosolyom sincs.. februárban kész lesz a fogszabályzóm. Komoly kapcsolatom, barátom még nem is volt.. volt már hogy össze akartak velem jönni csak azok a fiúk nem voltak az eseteim.. 1 év volt hogy majdnem összejöttem egy sráccal de leváltott. Annyira rossz..rettentő ocsmánynak érzem magam. Most igen jönni fognak ezzel az emberek hogy kamaszkor blablabla.. de már minden este sírok emiatt:)
15/L
én semmiképp nem akarok új sulit:\:)
bár az ilyenek mint ma erőt adnak:) bár ezek a 20év körüli kanos parasztok annyira nem is számítanak
de mentem barátnőmmel és megállított hogy milyen csinos vagyok, én tovább mentem és elkezdett kiabálni hogy : " de komolyan, meghalok érted"
Néha nem tudom eldönteni hogy mivan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!