Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért történik ez?

Miért történik ez?

Figyelt kérdés

Mióta középsulis lettem egyre többet érzem hogy kinevetnek. Olyan iskolába járok ahova rengeteg gyönyörű lány jár, van hogy ezért is híres suli. Mindenkivel jóban vagyok az osztályból.. 2 éve van egy legjobb barátnőm.

Ezzel nincs is baj csak a többi ember.. olyan mintha rajtam nevetnének néha, és bámulnak. Nincs tökéletes alakom, kézi miatt kicsit nagyobb lettem izmok miatt mert amúgyse voltam vékony.. ma például mikor bementem tesire akkor a 11.-es fiúk rám néztek és összebeszéltek, de szerintem ez nem az a "nézd de jó csaj" duma volt, aztán kivittem két cipőt a tesi teremből és akkor is ugyan ez történt.. nagyon kellemetlen volt, egyszer haverom is beszólt hogy nagyobb a karom mint az övé meg célzásokat is tett mert összebalhéztunk. Csúnyának is érzem magam mert tökéletes mosolyom sincs.. februárban kész lesz a fogszabályzóm. Komoly kapcsolatom, barátom még nem is volt.. volt már hogy össze akartak velem jönni csak azok a fiúk nem voltak az eseteim.. 1 év volt hogy majdnem összejöttem egy sráccal de leváltott. Annyira rossz..rettentő ocsmánynak érzem magam. Most igen jönni fognak ezzel az emberek hogy kamaszkor blablabla.. de már minden este sírok emiatt:)

15/L

2014. dec. 12. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és megmondom a véleményem, így nem igazán tudok mit hozzászólni.
2014. dec. 12. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szegény..:( Sajnálom, hogy mindenki ilyen veled.. Velem is pont ugyanez volt, de átiratkoztam egy olyan iskolába, ahová betegek járnak.. Szerencsére nemcsak én iratkoztam át ugyanezért.. Van 1-2 normális srác, akik pont ugyanazért vannak ott mint én. 18/F
2014. dec. 13. 13:48
 3/7 A kérdező kommentje:

én semmiképp nem akarok új sulit:\:)

bár az ilyenek mint ma erőt adnak:) bár ezek a 20év körüli kanos parasztok annyira nem is számítanak

de mentem barátnőmmel és megállított hogy milyen csinos vagyok, én tovább mentem és elkezdett kiabálni hogy : " de komolyan, meghalok érted"

Néha nem tudom eldönteni hogy mivan..

2014. dec. 13. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem te vagy az a lány, aki facen letörölt?... ÉS még szerinted nincsenek normális fiúk, akik elfogadnának.. Csak te nem fogadod el őket mert NEM TETSZENEK NEKED!
2014. dec. 14. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:
NEM külsőleg hanem belsöleg nemjottek be:)
2014. dec. 14. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy hibáztattalak.. Nem te vagy az a lány, aki törölt.:( Összetévesztettelek valakivel.:/ Amúgy meg, honnan veszed, hogy rosszak voltak, akiket letöröltél?.. :/
2014. dec. 15. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy én letöröltem bárkit is bárhonnan? egyszerűen én nem szeretem ha valaki tulságosan rámenős, és szerintem sok srác meg azt nem szereti ha egy lányt könnyen meglehetek kapni:)
2014. dec. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!