Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel győzzem meg az anyámat,...

Quasar07 kérdése:

Mivel győzzem meg az anyámat, hogy vegyen nekem új telefont?

Figyelt kérdés
Azt momdja, hogy 30-nál több pénzért nem kaphatok telefont.. elegem van! Még sosem volt korszerű telóm, mindig csak béna. És nem engedi hogy leseréljem a Huaweiem.
2014. dec. 11. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetőségek:

1. Jön a karácsony, senkitől nem kérsz ajándékot, hanem mindenkitől pénzt, és a kapott pénzösszegekből megveszed.

2. Dolgozol,és amikor összejött annyi, megveszed.(A saját magad által összekuporgatott pénz a tied, azzal szabadon kell, hogy rendelkezz...)

3. Ha van gazdag nagybácsi, nagynéni, stb. annak megsúgod, hogy ezt szeretnéd, kicsengeti, és a karácsony utáni legelső adandó alkalommal a kezedbe nyomja (anyád előtt!) mint ajándékot.

2014. dec. 11. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Huawei van, és semmi bajom vele. Anyukádnak egyébként igaza van, minek neked drága telefon? Te dolgozol meg azért a pénzért, te fizeted a telefonálást? Én még magamnak se veszek ennél drágábbat.

Egyébként meg nézz szét ebay-en, ha nem szempont, hogy tudjon magyarul, jóval olcsóbban hozzájuthatsz, mint itthon a szolgáltatóknál, és ugyanolyan jó.

2014. dec. 11. 21:11
 3/4 A felhasználó ***** válasza:
Az érveiddel.
2014. dec. 11. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az 'anyádnak' hívod és ilyen a s*ggemből rántottam elő stílusban adod elő magad, lehamarabb 2 istenes pofon járna ki és nem telefon.
2014. dec. 11. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!