Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék ingyen...

Hogyan juthatnék ingyen laptophoz, hol, kitől kérhetnék?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hónapja veszítettem el a munkám, azóta nem találtam még, pénzem nincs új laptopra az enyém pedig elromlott alaplaphibás lett szóval javíthatatlan.

Nem játék vagy ilyesmi miatt kell, hanem mindennapos használatra, grafikai és videós munkákhoz.

2014. dec. 8. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem nagyzolásból, de nekem van 4 laptopom...1-et én használok, 1-et félig én használok + ha barátnőm nálam van ő használja, 1-et kölcsön adtam a húgomnak használatra (sokáig ott állt a fiókban), 1-et meg a legjobb barátom barátnőjének adtam kölcsön, de nem használja ezért visszakértem és a bátyámnak adom kölcsön...de szerintem az a laptop végleg landol valakinél majd, mert számomra nyűg...

ismeretlennek nem nagyon adják oda ingyen az emberek...

nekem is úgy lett 4, hogy volt 1, lecseréltem (ezt már én vettem), lett még egy (kaptam), aztán félévi fizumat összegyűjtve vettem egy komolyat, mert a régi nem volt elég jó számomra, nem rég meg a barátnőm miatt kellett másik mellé, mert 10''-os netbook nem elég játszani és néha játszunk gépen, ezért beújítottam egy I5-ös gépet...tehát csak úgy osztogatásra én sem veszek gépet...és szerintem senki nem is fog...

szóval ha szükséged van kölcsön laptopra keress olyat akinek van felesleges és kölcsön adná...haverom pl vett egyet magának és a haverjának/barátnőjének adja kölcsön néha...

2015. jan. 8. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát igen, aki nem szórja ki vaterán aprópénzért, meg vigyázz rá ;) Szóval respect.

Ha anno én kissuhanc koromban megbecsültem volna a dolgokat, akkor talán még a 386-os kategóriás asztali is meglenne. De sajnos egy bolond hülye voltam, hogy nem vigyáztam rá... aztán egyszer amikor belenéztem, hogy na hogy is nézz ki.... hát sejthető, úgy maradt.

Akkor még hülye voltam.... nade, azóta vigyázok már arra, ami van, mint a szemem fényére

2015. jan. 8. 22:25
 13/17 A kérdező kommentje:

ad6kap6.hu és szivesseg.net oldalakon próbálkoztam,

de az elsőn (ad6kap6) szépen fogalmazva privátban mondták hogy ott az átlagnak élelemre sem telik, a másikon meg (szivesség) publikus kommebtben kiröhögtek, sértő módon közölték a felhasználók hogy ne is álmodjak róla mert mire fel...

Pedig valóban nem játékra vagy értelmetlen/felesleges dologra kérném...de akinek van az tud csak igazán beképzelt és flegma lenni azzal szemben akinek nincs... :/

2015. febr. 18. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos sok ilyen nagyképű SEGG van GYK-n mint a 14-es, érdembeli választ nem tudnak adni de előszeretettel provokálják az embert, személyeskednek és gyanúsítgatnak, és mint tudjuk az efféle épp az a tizenéves kis szaros aki anyuci szoknyája mellett áll és tartja a markát a szülők pénzére, élettelen kis férgek, vagy épp ha már idősebbek akkor is csak otthon verik mert se barátnő sem haverok csak a meló meg a PC semmi élet...szánalmasak az ilyenek kedves 14es és társai

"ha már okos nem vagy, okoskodni ne akarj"

érdemes lenne megfogadni!

Sajnos kevés embernek van munkája manapság, és egyre kevesebbnek, még az informatikai szektorban is, pedig az mindig lendületben van, csak nem kicsiny országunkban valahogy, a kisebb vállalkozóknak pl. már nincs is pénzük erre külön embert tartani, miközben 5-10 éve még simán lehetett, mert volt akkora bevétel hogy ne okozzon problémát (saját tapasztalat)

Kedves kérdező, sok sikert kívánok! :)

2015. febr. 20. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

"a másikon meg (szivesség) publikus kommebtben kiröhögtek, sértő módon közölték a felhasználók hogy ne is álmodjak róla mert mire fel"

MI VAN, JÓL HALLOK??!!

Nem viccből kérdezem, de... szerintem Te tényleg azzal a kevéssel futhattál össze épp azon az oldalon, akik valahogy nem odavalók.

Kéne szólni egy moderátornak, és ezt tényleg komolyan mondom.

Én valamivel több, mint két hete regisztráltam pont arra az oldalra, és másodikként Pécs környékére jelölve felajánlottam esetfüggően meghatározott idejű KÖLCSÖNRE (magyarán ameddig kell a munkára, addig adom) 1 nem használt asztali PC-met és 2 már szintén nem használt laptopomat (közben nagypapám porosodva hagyott megnyúzott gépét felélesztettem, kipucoltam az utolsó csavarig (szó szerint), meg minden egyéb, úgyhogy most azért van 2 :D).

Úgyhogy nem értem, milyen alapon mertek ott kiröhögni.

Max. azt tudom elképzelni, ha nagyon flegmán írtad le a kérésed... azt mondjuk én sem szeretem. Úgyhogy azért arra vigyázz, hogy lássák, hogy tényleg rászorulsz, és legalább annyit megteszel, hogy maradéktalanul leírod, hogy hol, mit, miért, hogyan és meddig kérsz.

2015. febr. 20. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
*és másodikként :: mármint második felajánlásomként (az első az rendszergazdai kisegítés (persze annak, aki nem nyerészkedni, spórolni akar csak a másikkal) =D
2015. febr. 20. 19:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam flegmán, korrekt módon kitöltött profillal, elérhetőségekkel és komplett indoklással szerepeltek a dolgok, de már mindegy, nem veszek részt abban a megalázó játékban ismét...
2015. febr. 21. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!