Miért kell mindegyik olyan válaszolót lepontozni akik racionális, kérdésre ésszerű választ ad vagy rávilágít valami csúnya, de igaz tényre?
mert nem azt mondja amit a kérdező vár.
mindenki pozitív megerősítésre vár és ha nem azt kapja akkor lepontoz. gyökerek de a legtöbb ember ilyen.sajnos
Mert itt már már nem "hasznos/nem hasznos" gomb van, hanem tetszik/nem tetszik.
Többek között.
Hát,köszönöm a válaszokat,úgy tűnik nem vagyok egyedül mert igyekszem normálisan válaszolni,hasznosan egy kérdésre,és lehúznak vagy beszólnak stb.
De ha nem érdeklik a hasznos és igazi válaszok a kérdés feltevőjét,akkor mi a beteg tehénért jár ide?
Ha ez egy szórakozási forrása csak sajnálni tudom.
De ennyire nehéz elfogadni?
Attól mert az ember behunyja a szemét,még nekimegy a falnak,az aktuális,tárgyalt jelenség még létezik.
Hát...igaziból jószándékból válaszolok,hátha segítek,de amiket írtok,azokat már én is észrevettem,és értetlenül állok előtte.
Gyakorlatilag már alig válaszolok egy-egy kérdésre,mert felesleges,ahogy észrevettem. Ennyit a jóakarásról,és a segítő szándékról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!