Gáz ha egy lány csúnyán ír? Nem helytelenül, ''csak''csúnyán.
Van ilyen... :) Az íráskép nem nemhez kötött. Ráadásul manapság egyre kisebb a jelentősége a kézírásnak.
De például én is szebben írok, mint barátnőm. Na és? :) Nem az írásképétől lesz valaki nőiesebb.
(Bár én alapvetően iszonyatosan írtam, de miután alsó tagozatban is tanítottam, kénytelen voltam gyöngybetűkkel írni, és ez sokat javított általánosságban az írásképemen.)
Én nem írok csúnyán, csak nehezen olvashatóan :D A párom látványosan félreolvassa az írásom, de nekem is sűrűn okoz problémát utólag (az egy érdekes nyomozás, mit akarhattam írni). Néhány betűm tök egyforma, k/h, s/r... Fáradtan pedig az n, m, u teljesen sima vonallá simul...
Én is a nyomtatott írást alkalmazom, ha szépen, olvashatóan akarok írni. A fontos receptek a hűtőn pl. ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!