Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vágatja le a nők nagy...

Miért vágatja le a nők nagy része a haját 30/40 éves korára?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

A nők többsége csak addig foglalkozik a hajával, amíg nem talál egy balekot, aki elveszi feleslegül.

Házasság után, már eltrehányulnak.

Azután ismét kikupálódnak, ha felbukkan egy szerető...

2014. dec. 6. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:

8-as pontosan ugyanazt írod mint én csak más szavakkal

'kezelhetőbb a frizurájuk'

kimásolod a lényeget a csökevényes agyaddal és elmondod más szavakkal

gratulálok

és gondolom a saját anyukádról írtál

mert másét csak személyesen illik emlegetni, bár akkor megeshet hogy szétbasszák a pofádat

2014. dec. 6. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Abban egyetértek, hogy egy nő sokkal szebb hosszú hajjal, de egy bizonyos életkor felett már nem sok embernek áll jól. Ritkul, törik, őszül (persze be lehet festeni, de az csak mégjobban roncsolja), és ez már tényleg nem csak az igényességen múlik. Szerintem egy idős(ebb) nő sokkal jobban és akár fiatalosabban néz ki egy rövidebb, de jól ápolt frizurával. A hosszú, életerős haj inkább a fiatalságot jelképezi/jelzi. (Egyébként olyan igazán hosszúra, nem félhosszúra még a fiatalok közül is kevesen tudják megnöveszteni a hajukat, mert nagyon könnyen törik).
2014. dec. 7. 00:09
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

42 vagyok, korán kezdtem őszülni, így - hogy igényesen nézzek ki - elkezdtem festeni a hajam.

Ennyi év után sokat romlott a minősége (száraz, töredezett, durva tapintású, hullik), pedig mindig a jobb, drágább termékeket használtam és most is csak a minőségi termékeket veszem. Ha egy ideig nem vágatom akkor olyan mint a madárijesztő szalmafeje. Épp azért rövidebb, hogy ne úgy nézek ki mint egy igénytelen jeti, hanem legyen valami formája.

Sajnos ez van, a korral együtt jár az öregedés. Hiába nézek ki fiatalabbnak mint ahány éves vagyok, akkor is látszik a bőrömön, a hajamon, hogy nem vagyok már friss husi. 20 évesen megmostam a hajam, lezuhanyoztam, kihúztam a szemem és már jó csaj voltam. Most ahhoz hogy ne nézek ki lepusztultan több idő kell, hogy összeszedjem magam.

2014. dec. 7. 01:07
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

11: " A nők többsége csak addig foglalkozik a hajával, amíg nem talál egy balekot, aki elveszi feleslegül.

Házasság után, már eltrehányulnak. "

A sörpocakos, kanapén böfögve meccset néző pasik ugyanúgy trehányul néznek ki.

2014. dec. 7. 01:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ha ilyen elhanyagolt nő vagy, akkor ne csodálkozzál, hogy ilyen pasas jutott!!

2014. dec. 7. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

16: Hol írtam, hogy elhanyagolt lennék és hogy kanapén fetrengő sörpocakos lenne a férjem???

Csak választ adtam valakinek, aki a leharcolt nőkre tett megjegyzést, hogy azért a férfiak között is szét lehetne nézni...

2014. dec. 7. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Meret ritkul, őszül, hullik, nehéz karban tartani, állandóan 2-3 hetente festeni.
2015. aug. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!