Miért vágatja le a nők nagy része a haját 30/40 éves korára?
A nők többsége csak addig foglalkozik a hajával, amíg nem talál egy balekot, aki elveszi feleslegül.
Házasság után, már eltrehányulnak.
Azután ismét kikupálódnak, ha felbukkan egy szerető...
8-as pontosan ugyanazt írod mint én csak más szavakkal
'kezelhetőbb a frizurájuk'
kimásolod a lényeget a csökevényes agyaddal és elmondod más szavakkal
gratulálok
és gondolom a saját anyukádról írtál
mert másét csak személyesen illik emlegetni, bár akkor megeshet hogy szétbasszák a pofádat
42 vagyok, korán kezdtem őszülni, így - hogy igényesen nézzek ki - elkezdtem festeni a hajam.
Ennyi év után sokat romlott a minősége (száraz, töredezett, durva tapintású, hullik), pedig mindig a jobb, drágább termékeket használtam és most is csak a minőségi termékeket veszem. Ha egy ideig nem vágatom akkor olyan mint a madárijesztő szalmafeje. Épp azért rövidebb, hogy ne úgy nézek ki mint egy igénytelen jeti, hanem legyen valami formája.
Sajnos ez van, a korral együtt jár az öregedés. Hiába nézek ki fiatalabbnak mint ahány éves vagyok, akkor is látszik a bőrömön, a hajamon, hogy nem vagyok már friss husi. 20 évesen megmostam a hajam, lezuhanyoztam, kihúztam a szemem és már jó csaj voltam. Most ahhoz hogy ne nézek ki lepusztultan több idő kell, hogy összeszedjem magam.
11: " A nők többsége csak addig foglalkozik a hajával, amíg nem talál egy balekot, aki elveszi feleslegül.
Házasság után, már eltrehányulnak. "
A sörpocakos, kanapén böfögve meccset néző pasik ugyanúgy trehányul néznek ki.
Utolsó!
Ha ilyen elhanyagolt nő vagy, akkor ne csodálkozzál, hogy ilyen pasas jutott!!
16: Hol írtam, hogy elhanyagolt lennék és hogy kanapén fetrengő sörpocakos lenne a férjem???
Csak választ adtam valakinek, aki a leharcolt nőkre tett megjegyzést, hogy azért a férfiak között is szét lehetne nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!