Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okozza? Miert?

Mi okozza? Miert?

Figyelt kérdés
Egyszerűen pánikrohamot kapok ha történelmet kell tanulnom,nagyon félek tőle sírva fakadok.Egy kényszer érzés van bennem hogy 5nél nem írhatok rosszabbat de félek nem tudom megtanulni így halogatom és sírógörcsöm van.Folyton lebetegettem számonkérésekre és ez már kezd gyanússá válni.Nagyon nehezen bírom a nyomást.Kérlek segítsetek!Csak édtelmes válaszokat!

2014. dec. 6. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, őszintén mi változik az életedben es milyen következne hálózata lesz ja véletlen 3-asra felelsz?

SEMMI!

Ugyhogy próbálj lazítani es sz@rd le egy kicsit, mondom ezt en 4-es átlaggal, ugyhogy össze szedhetnem magam, de ha en is ennyit stresszelelnek rajta, tiszta ránc meg görcs lennék, ugy meg ha megtanulom se tudok maximálisan teljesíteni.

2014. dec. 6. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg ez a kényszeredett teljesítési igényed családi neveltetésedből adódik.

Ne stresszelj,attól csak rosszabb...:(

Ha van időd az aktuális történelmi tanulmányaidnak megfelelően keress és nézz pl.: Discovery-s ismeretterjesztő filmeket.Nagyon sokat segítenek a könnyedebb megértésben.

2014. dec. 6. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben, -direkt- írnék egy 1-es TZ-t, hogy megbizonyosodjak róla: ez után sem dőlt össze a világ.

Nyugi, mély levegő! :-)

2014. dec. 6. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget:)
2014. dec. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!