Beülős helyek Debrecenben télen? Miket ajánlanátok?
Most hogy beköszöntött a december és már nincs sétálós idő sem értelemszerűen beülős helyeket keres az ember .
Nem vagyok Debrecenben annyira otthonos és csajszival lennék . Az lenne a kérdésem , hogy milyen jó beülős helyeket tudtok ajánlani ? Nem a lepukkant helyekre gondoltam hanem valami meghittebb amolyan tipikus randis hely . A komoly válaszokat várnám és előre is köszönöm !
Sokat segítettél volna kérdező, ha megírod a korodat, és megírod hogy a város melyik részén szeretnél randizni?
Szerintem a Simonffy u. Hal-köz környékén van annyi különböző tipusú hely, hogy azok közül biztos megtalálod a nektek valót!
De ugyanez van a Péterfián, vagy a Batthyány utca környékén...
Szerintem a Roncsbár nem olyan meghitt...
Vagy van egy csomó cukrászda, csak mi nem megyünk arra, mert felzabálnánk a készletet, és már lassan így is vágósúlyban leszek...:)
Halközben a "Mokka" és tőle pár méterre a Simonnffyn a "Bisztró"
A városban az Aranybikával szemben pedig a "Bárió" vagy a Csokonai színházzal szemben a "Bakelit" ezek elég klassz és igényes helyek.
Nekem személy szerint a "Mokka" a kedvencem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! :)
Mindegyik hasznos volt számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!