Egyetemisták! Ajánlanátok olyan helyeket Debrecenben ahol olcsón beszerezhetem a szükséges kaját, ruhát, minden egyebet amire szükségem lehet, szórakozóhelyeket, éttermeket/kávézókat?
Nem debreceni vagyok, csak néhány általános tipp.
Kaja: piacra menj. Vagy nagyobb boltláncok (Spar, Penny, Lidl, akármi), esetleg hipermarketek. Neten meg tudod nézni, merre vannak ezek a boltok. Mert ha debreceni valaki, ő sem tudja, hogy te hol laksz.
Ruhák: turkáló, vagy figyeled a butikok/boltok leárazásait.
Kocsmák:
Kávézók:
Zenés-táncos szórakozóhelyek:
Lehet indulni felfedezni sorrendben az összeset :D
Minden egyéb alatt nem tudom mit értesz, de az menet közben úgyis alakul. Papírboltot, fénymásolót tudnak mutatnia felsőbb évesek 200 db-ot, könyvtárat is meg tudod találni neten, közművek címét is meg tudod nézni ha kell. Ennél többet egy debreceni sem tud segíteni, mert hiába mondja, hogy "a Kossuthon fordulj jobbra, és a Révészen utána balra, majd a sárga virágos ház után a zöld kapun menj be", ez neked úgysem mondana semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!