Gyerekszáj? Esetleg vicces, égő, cikis sztorik? Bármi jöhet ami vicces, írhattok többet is
4-es és 6-os vagyok
Eszembejutott pár történet az unokaöcsémről (3 éves).
Hétvégén voltak nálunk. Az apja hozott egy nadrágot ami kiszakadt a hátsófertájnál. Gyerek meglátta, mindenkinek (még a kutyánknak is) elújságolta a házban hogy "Apuci kifingta a nadrágját".
Apámat néha anyám úgy szokta hívni hogy öregember. Egyszer meghallotta ezt a gyerek, és azóta ő is úgy mondja. Jókat szoktam röhögni mikor bejön az ajtón, apa nincs bent és kérdezi "Hé ölegember hol van?"(r betűt néha l-nek mondja)
Óvodában vagyok gyakorlaton és ezt a párbeszédet múlthéten kaptam el, két fiú között:
- Te tudtad, hogy a dinók hidegvérűek?
- Az azt jelenti, hogy gonoszak?
- Nem, hanem azt, hogy a legnagyobb melegben is fáznak.
Haláli ez a józan paraszti ész! :D
Akos Amerikaban szuletett, apukaja angol, anyukaja magyar. Apukaja csak angolul. anyukaja csak magyarul beszelt hozza. Ezt olyan termeszetesen fogadta, hogy 2 evesen gyonyoruen beszelte mind a ket nyelvet.
Mondtuk Akosnak, megyunk falura majd meglatod ott milyen sok allat van. Oroszlan van? Na latod,oroszlan, hat az pont nincs. Nem baj, mondja Akos, akkor majd rendelek nekik az interen.
Nah szóval...A férjemmel és az 5 éves kislányunkkal beültünk egy vendéglőbe.A férjem kiment a mosdóba és amikor visszajött a kislányom ezt mondta(nem halkan és sokan voltak):
-Apa,jól megtörölted a puncikádat?
Van egy 17 hónapos kislányunk, Flóra. Kb. egy hete először voltunk az állatkertben, persze hatalmas élmény volt számára, amit lehet megnéztünk, sok mindent látott.
1. Utána megkérdeztem - már sokat beszél - Flóra, melyik állat tetszett a legjobban, melyiket szereted a legjobban?
- Zsiráf!
Nagyon büszkék voltunk, hogy már így kommunikál, s társaságban többször "produkáltattuk" ezzel a kérdéssel, s ő mindannyiszor - érzékelve a büszkeségünket - rávágta a kérdésre:
- Zsiráf!
A minap ételekről beszélgettünk anyával, s megkérdeztük Flórát: hát te melyik ételt szereted a legjobban?
- Zsiráf!
2. Sétálni mentünk - néhány nap telt el az állatkerti látogatás óta - kertvárosi környék, sok portán van kutya. Egyszer csak elhaladtunk egy ház előtt, a kerítés mögött hatalmas kutya, gyönyörű - kaukázusi talán - állat, hatalmas bundával, sörénnyel. Flóra a babakocsiban a világ legtermészetesebb módján, épp csak odapislantva közli: - Oroszlán.
2000-ben születtem, és már 7 hónaposan elkezdtem beszélni, így a 2002-es választások idején már igazán elememben voltam :)
Na most tudni kell, hogy mi családunk híres arról, hogy mások elõtt sohasem politizál, apa viszont elõszeretettel szidta a politikusok nagy részét meg hát tv-t is néztünk, rádiót is hallgattunk.Ebbõl az következett, hogy még a 2 évet se töltöttem be, de már betéve tudtam az összes párt és a hozzájuk tartozó politikusok nevét na meg persze apa véleményét róluk.
Aznap vendégek jöttek, méghozzá egy rettentõ sznob társaság képében.Állítólag igen elbûvölô kisgyerek tudtam lenni, el voltak tõlem ájulva, egészen addig amíg rá nem zendítettem a magánszámomra, és elkezdtem "Orbán takarodj!"-ozni meg a "kampánycsend" szót ismételgetni, ezenkívül felsoroltam az összes általam megjegyzett szidalmat.Ez kb. 10 percig tarthatott, a társaság ezután felháborodva távozott, szüleim meg égtek, mint a rongy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!