Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tetszhetek neki? Ezt mit...

Tetszhetek neki? Ezt mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete volt az hogy szemeztünk. 2 méterre volt tőllem. Azóta amikor közvetlen mellette vagyok akkor nem néz rám. De tegnap amikor kijöttek a teremből akkor láttam hogy nézett rám 1 méterről kb 4-5 másodpercig. De utána nem túl gyorsan lefordították a fejét. Legalább egy hónapban egyszer indulok el akkor amikor pont látom a suliba menet ( azon az utcán megy minden nap végig de én 15 perccel később indulok így csak néha látom h elmegy mellettem) akkor ő van mögöttem és gondolom rám néz mert érzem h valaki néz. És egy idő után begyorsít elmegy mellettem úgy hogy rám se néz. 1 évvel van felettem és úgy vagyok vele hogy holnap bevallom neki hogy bejön nekem.

2014. nov. 27. 15:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Kijöttem* , lefordította *
2014. nov. 27. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
hát hajrá :) sok sikert :)
2014. nov. 27. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. nov. 27. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor most Tetszhetek neki?
2014. nov. 27. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem igen és zavarban volt emiatt :)
2014. nov. 27. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
:) de jò !!! :) köszönöm szèpen
2014. nov. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!